ja po szkole,a jutro 2 egzaminy no i chyba nie mowilam w piatek mam egz na prawko narazie teoria a jazdy pewnie gdzies za 2 tyg
wiecie co dzis odwalilam? maz zawiozl mnie do szkoly i nie zorietowalam sie ze zapomnialam dokumentow z portfem ja do kasy a tu nie ma i nie mialam za co kupic biletu wiec ola wybrala sie na pieszo 7.5km. maz kazal mi jechac na gape ale stwierdzilam ze jak mnie zlapia to wyladuje na komisariacie i sie przeszlam a teraz nogi mnie tak bola ze szok.
jutro zuzka idzie 1 raz na basen i to z tatusiem bo mama w szkole
julchik22, nie, nie próbowałam z prostego względu - mały jest tak energicznym dzieckiem, że szybciej by wylał niż się z niego napił, bo on nie ma żadnego zabezpieczenia przed niewylaniem, co?
jejku, nie było mnie tu 3 dni - brak neta w laptopie, a tu nic się nie stało w tym czasie? gdzie uciekłyście?
wisnia3006, to faktycznie sie nie popisali Frydza, fotki jak zawsze Super
nas dzis ze spacerku przegoniła ulewa
musieliśmy największy deszcz przeczekać pod drzewem bo nie bylo sensu uciekać bo tak lało solidnie
dobrze ze drzewa były spragnione wody to liscie chłonęły i nas chroniły
ostatnio takie burze przechodzą ze nie wiadomo kiedy zacznie padać
oki uciekam do garów dziś serwuje fasolkę po bretońsku
a na 18 ide do dentysty na leczenie kanałowe byr.........................
a u nas w Poznaniu zero deszczu dziś dosłownie kilka kropelek spadło i znów mega upał
małydziśz temp.39 lata-pewnie jakies zebole nam sie kroja, bo juz dawno ich nie było
Witajcie u Nas deszczowo
od samego rana wygląda na to ze dzis nie wyjdziemy na spacerek
jedyny plus ze odrobinę powietrze sie ochłodziło i jest czym oddychać
ale prognoza pogody troche mnie rozczarowuje mo tak byc do konca tygodnia
Dobrze że na dzis umówiłam sie z koleżanką
to choć Jula troche poszaleje bo Bartoszek ma zostać z tata w domku
mam dla niej ciuszki po Julci bo troche zrobiłam remanent w jej szafie