Łeeee... Mnie też to czeka albo się w piątek wybiorę, albo w poniedziałek jeszcze nie wiem.i paskudna glukoze![]()
o widze ambitne plany na dzień dzisiejszyChyba dzisiaj się wezmę za segregowanie ciuszków malucha. By ogarnąć ile tego jest i czy czegoś czasem nie brakuje.
mój M. w zyciu do mnie nie podejdzie jak w ciązy jestem, cala ciąza jest na podtrzymaniu więc boi sie seksu jak ogniatyś się seksić powinna ze swoim jak juz 38 masz skończony. pogoda sprzyjająca
ja wlasnie mam to samo tylko nie wiem co robićCoś trzeba zrobić, bo zanudzę się w taką pogodę, ani wyjść ani nic ...
faktycznie, okropnie jest. Tak mi się wstawać nie chciało że mało nie spóźniłyśmy się z Emilią do przedszkolaU nas jeszcze gorsza pogoda niż wczoraj
mój pewnie by i podszedł ale co z tego jak i tak nic powywijać niemożemy. Chociaż powiem Wam że wczoraj miałam taką chcicę że ledwo mogłam się opanowaćmój M. w zyciu do mnie nie podejdzie jak w ciązy jestem, cala ciąza jest na podtrzymaniu więc boi sie seksu jak ognia biedulek 9 miesięcy posci
też muszę się za to zabrać. Ale dzisiaj jestem u mamy a że nikogo nie ma to chyba pójdę spaćChyba dzisiaj się wezmę za segregowanie ciuszków malucha
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość