Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 09:16

Marcia77, noo, masz robić Kochana to, co ja uwielbiam najbardziej :-) a możesz powiedzieć jakie to studia i temat pracki? może akurat mam jakieś materiały :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 sie 2008, 09:18

hej hej :-D
Jak tam Wasze humorki od rana?U nas z pieknego lata się dziś paskudna jesień zrobiła,mam nadzieję,że po południu sie troszkę przejaśni,bo z moim syneczkiem trudno w domu wytrzymać :ico_noniewiem:
za pół godzinki wychodzimy do szkoły
Oj jak ja bym chciała już Małego do szkoły wyprawić,pół dnia spokoju by było :-D A tu prawie 4 lata jeszcze :ico_haha_01: A w ogóle to mój Bartuś ma być pierwszym rocznikiem,który zacznie wcześniej o rok edukację.Głupki zabierają dzieciom rok beztroskiego dzieciństwa :ico_puknij:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 09:23

A w ogóle to mój Bartuś ma być pierwszym rocznikiem,który zacznie wcześniej o rok edukację.Głupki zabierają dzieciom rok beztroskiego dzieciństwa :ico_puknij:
ja tam już nawet nie komentuję tego pomysłu ... powiem Ci, że tutaj dzieci chodzą od 5 lat do szkoły i to się sprawdza.... i fajnie, że u nas też chcą bardziej upodobnić system nauczania na styl zachodni... z małym "ale": nie tak szybko, nie na raz, nie tak na wariata, jak chcą to zrobić, bo znów będzie problem z odpowiednio wyszkoloną kadrą, znów będą błędy w pośpiesznie pisanych podręcznikach i znów będą wszyscy głośno narzekać....

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 09:26

a możesz powiedzieć jakie to studia i temat pracki?
robilam studia podyplomowe z pośrednictwa w obrocie nieruchmosciami..i najgorsze ze nawet nie mam pomysłu co do tematu..promotora mam z prawa wiec cos w tym klimacie musze napisac

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 09:30

Marcia77, oki, położyłaś mnie na łopaty :-) niestety z obrotu nieruchomościami się nie szkoliłam :-) aleeee, jakby co to mogę pomóc jako polonistka :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 09:36

jakby co to mogę pomóc jako polonistka
dzięki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 sie 2008, 09:42

nie tak szybko, nie na raz, nie tak na wariata, jak chcą to zrobić, bo znów będzie problem z odpowiednio wyszkoloną kadrą, znów będą błędy w pośpiesznie pisanych podręcznikach i znów będą wszyscy głośno narzekać....
Dokładnie o to mi chodzi ananke, a najbardziej mnie wkurza,że to właśnie na roczniku Bartka będą sobie eksperymenty robić.Wiadomo,że na początku to wszystko będzie się metodą prób i błędów odbywać :ico_noniewiem: A najbardziej mi żal dzieciaków z końca roku,przecież niejednokrotnie będą o rok do tyłu w stosunku do swoich równieśników z początku roku.A dla takich maluchów rok to szmat czasu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2008, 09:57

ale z Was ranne ptaszki :ico_oczko: ja dopiero teraz ledwo zwlokłam się z łóżka, nie wyspałam się. Pogoda marna, tylko 10st i deszcz leje. Mama nie wzięła parasola i wróciła z pracy mokra od stóp do głów. Rzeczywiście pogoda jesienna.
Teraz słucham sobie radia zet i zaraz zrobię jakieś kanapki bo jeste bardzo głodna.
Miłego dnia życzę :-)
ananke, Ty polonistka, ja też myślałam o tym ale skończyło się na dziennikarstwie. teraz żałuję bo było to zmarnowane 5 lat. Mgr mam ale co z tego jak pracy w zawodzie nie ma i wylądowalam w banku :-/

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 10:02

ananke, Ty polonistka, ja też myślałam o tym ale skończyło się na dziennikarstwie. teraz żałuję bo było to zmarnowane 5 lat. Mgr mam ale co z tego jak pracy w zawodzie nie ma i wylądowalam w banku :-/
Kochana, Ty kochaj swój bank :-D w szkole zapierdziel za wielkie nic... i tona wymagań, a jakbyś trafiła na taką "ambitną" dyrekcję, jak ja, to juz w ogóle.... pracy w szkole jest mało...i najczęściej na zastępstwo, ale wtedy to trzeba bogatego męża szukać :-)
a najbardziej mnie wkurza,że to właśnie na roczniku Bartka będą sobie eksperymenty robić.
wiesz, zawsze będzie jakiś rodzic, któremu swojego dziecka będzie szkoda na eksperymenty... jednak można by zmniejszyć te "szkodę" - zaplanować, opracować na spokojnie wszystko, zacząć od kadry, która przeszkoli kadrę, potem napisać program, a na końcu do tego podręczniki... u nas niestety to się dzieje w różnej kolejności...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 10:02

a ja własnie sobie zdaąłm sprawę ze chyba powinnam mieć jakis bukiet do ślubu..chyba zarobie sobie spacerek z pieskiem i zachaczę o kwiaciarnie..nie mam wogóle pomysłu - moze mi cos zaproponuja..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”