Wtrace do tematu ubranek...Ja dostalam mase ubranek...przyjechaly do mnie wpsrot ze szkocji (i wlasnieje piore) tylko tak na prawde to one nie sa w wersji mini mini tak mi sie wydaje...mysle ze beda raczej dobre na mojego szkraba w okolicach miesiaca...i tez mam problem bo nie wiem co kupic nawet na wyjscie ze szpitala
avanti83, ja ogładałam wczoraj program na tvn style o noworodkach i mowili zeby nie kupowac tego najmniejszego rozmiaru 56 ponoc najlepiej w roz. 62 bo nie wiadomo jak duze dziecko sie urodzi
ale swoja droga to co do ubranka chcecie zabrac do szpitala...kurde ja chyba sie zkusze zabrac takie body rozpinane po calosci zeby nie przekladac maluchowi nic przez glowe
[ Dodano: 2009-02-19, 10:21 ]
do ubranek kupilam w kazdym razie proszek i plyn do plukania JELP mam nadzieje ze to byl dobry wybor
aaaaaaaaa i jeszcze takie pytanko jak sadziecie czy nowe rzeczy prosto ze sklepu trzeba wyprac przed zalozeniem???? Co np. z posciela prac czy nie? bo ja juz glupia jestem
[ Dodano: 2009-02-19, 10:21 ]
ZARAZ EJUSTYSIA SIE POJAWI
ja wszystkie ubranka bede prac ....recznik, posciel tez ....kolezanka mi mowiła ze jej znajoma nie prała ubranek ze sklepu i dzidzius zaraz jak sie urodził dostał wysypki