Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2008, 17:16

nooo i w koncu juz nie nosze tych ochydnych stanikow dla kamiacych
:ico_brawa_01: a ja Wam zapomniałam napisać,że w sobotę (tą sprzed tygodnia) pierwszy raz założyłam normalny biustonosz- normalnie rewelka :ico_brawa_01:

ania- super foteczki!

Zuzia znalazła nowy sposób przemieszczania się- dokładnie jak Szymuś- na brzuszek, na plecki, na brzuszek.... No i teraz to wreszcie na plecki też się rusza, nie tylko na brzusio :-)

[ Dodano: 2008-03-16, 16:18 ]
Zuzia strasznie się chichra jak dotyka nieogolonego tatusia- a Wasze dzieciaczki?

[ Dodano: 2008-03-16, 16:40 ]
Parę zdjątek na niedzielkę :-)

Zuzanka uzębiona
Obrazek
Nowa jakość życia- nosidełko
Obrazek
Tatuś jako baranek wielkanocny
Obrazek
I hicior- tatuś jako Kurt Cobain
Obrazek

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

16 mar 2008, 18:07

Kocura Bura, fotki bombowe, a największe wrażenie zrobiły na mnie te dwa zębulki Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-16, 19:25 ]
ALE TU CISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO JEST Z WAMI?????????????????????////

[ Dodano: 2008-03-16, 19:44 ]
JA TEZ WAM WKLEJE FOTKI

WCZORAJ NA IMPREZCE:
Obrazek

Z CHRZESTNą
Obrazek

Obrazek

śMIECHY DO TATY
Obrazek

TE JUZ W DOMKU:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-03-16, 19:48 ]
Kocura Bura, widze ze Zuzia na spacerku w nowej kurteczce :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2008, 20:54

eve81, tak, Zuzia w tej "nowej" :ico_oczko: kurteczce!
Super foteczki! Szymuś ma teraz duży plac zabaw :-D Zuzia ma rozłożony koc na panelkach, ale też czasem pacnie na podłogę :-D
Do jutra, Dziewczynki!
Dobrej i dłuuugiej nocki!

eSKa
4000 - letni staruszek

16 mar 2008, 23:24

Ja już po imprezce, z mężem tak wysprzątaliśmy że nie widać żeby ktoś w mieszkanku balował :ico_brawa_01:
Fotki wkleje wkrótce bo dziś juz nie mam sily, ale nie jest ich zbyt duzo bo zapomnielismy naładować baterie i padła na początku imprezki :ico_zly: :ico_zly:

Kocura zdjęcia rewelka :ico_brawa_01: a na zębole Zuzi nie mogłam się napatrzeć :ico_szoking: Moja mama chyba codziennie ostukuje łyżeczką Olkowe dziąsełka ale nic z tego :-D
No i jak zobaczyłam Zuzie w tym nosidelku to teraz żałuje że nie kupiłam wtedy w komisie (było za 40zł) dokładnie takie samo jak twoje.

Eve twoje fociorki też super, chrzestna Szymcia to twoja siostra prawda?? Jesteście tak podobne że nie mogłabyś sie wyprzeć :ico_nienie:
Hihi i widze ze Szymuś też gorący chłopak, bo ma tylko body i zadowolony.

co tam jeszcze mialam napisać ...

biustonosze , no właśnie ja też jestem cała happy że nie musze juz nosić tych szmatek, i co najfajniejsze to piersi zostały mi ciut większe :ico_brawa_01: mam nadzieje że juz tak zostanie :ico_oczko:

Ja jutro do pracy , a po pracy do dentysty :ico_placzek: (bo cosik ząb mnie boli ) a jesli jutro nie bedzie dokuczał zębol to jade na zakupy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-16, 22:29 ]
Acha, jutro będe tutaj dopiero późnym wieczorem więc już teraz stawiam ciacho
:ico_tort: to z okazji 6 mies Olusia
:ico_tort: a ten z okazji moich .... urodzin ( cyferke przemilczmy :ico_oczko: )

Ale częstować prosze sie dopiero jutro, dziś nie tykać :ico_nienie:
Mam nadzieje że się nie potrujecie bo ciacho jutro nie będzie pierwszej świeżości :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 mar 2008, 23:52

Witajcie Laseczki!
Znowu mnie nie bylo bo znowu goscie :) Wczoraj skracalam firaneczki i mialam z tego duza radoche, potem chcialam jeszcze cos napisac tak okolo 17, ale nie chcial sie mi otworzyc watek "noworodki i niemowleta". Dzisiaj bylismy w kosciolku, Jasiu cala msze byl bardzo grzeczny, zaczepial wszystkich wkolo :) A potem przyjechal do nas wujek na obiad (ktorego jeszcze nie mialam ;) wiec szybko musialam gotowac potem posiedzielismy razem i poplotkowalismy i tak minela niedziela. Caly dzien byla super pogoda ponad 10 stopni, sloneczko, bomba po prostu! A ok.20 zaczal padac snieg :-D Jakies anomalie pogodowe :-D

No i musze sie przyznac ze moja nieobecnosc spowodowana byla takze jeszcze jednym powodem, mam paskudny humor z powodu mamy K. Splacamy jej kredyt, a ta jak ma kase to zamiast nas odciazyc to kupuje sobie nowe auto a K. pozyczyl jej jeszcze kase i nic mi nie powiedzial. Mam strasznego nerwa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Ania, Eve, Kocurka sliczne fotki!!

eSKa jutro chyba wstane z samego rana zeby pozrec jakis wielki kawal tortu, tylko na tym Twoim to jakos chyba za malo swieczek. W koncu jutro obchodzisz 7 rocznice 20 urodzin :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81

17 mar 2008, 07:40

najfajniejsze to piersi zostały mi ciut większe
a ja mam wrazenie ze moje sa mniejsze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA OLUSIA I MAMUSI Obrazek Obrazek
zamiast nas odciazyc to kupuje sobie nowe auto a K. pozyczyl jej jeszcze kase i nic mi nie powiedzial.
no to rzeczywiscie jest nie w porzadku w stosunku do was :ico_nienie:
moze ona mysli ze ta splata kredytu to dla was zadne obciazenie :ico_puknij:
W koncu jutro obchodzisz 7 rocznice 20 urodzin :ico_oczko:
no i juz wszystko jasne :-D :ico_oczko: :ico_oczko:

ja sie zbieram do pracy
mały wstal o 4.00 i nie chcial spac :ico_zly:
w koncu obudzilam M zeby sie nim zajal, ale i tak nie zasnelam bo maly wariowal :ico_olaboga:
dobra lece paaaaaa

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 mar 2008, 10:38

Hej dziewczynki :-D :-D :-D
JA też dzis stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Kacperek kończy 6 miesięcy :-D
i może jeszcze do tortu Obrazek
a więc dzisiaj imprezka Obrazek

Eska wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla Olusia. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Nie było mnie w weekend ale jakoś nie miałam czasu za bardzo,w sobotę sprzątałam a wczoraj bylismy na zakupach i trochę nam to czasu zabrało,Kacperek dostał nowe zabawki :-D takie odpowiednie do swojego wieku i potem jeszcze wieczorem przyszli goście.
Kacperkowi już zeszły pleśniawki :ico_brawa_01: jak rano smarowałam to zauważyłam kilka na policzku jeszcze.Byłam u znajomej w aptece i dała mi tą nystatynę i kazała zmieszać z witamina C i tym pędzlować i dzięki temu już jest oki.Pupcia już tez się zagoiła i siusiak też,dzisiejsza noc tez całkiem całkiem,jakieś 4 pobudki tylko :-D
No i jeszcze z nowości Ł dostał propozycje pracy w Norwegi i wydaje mi sie że ja przyjmie i znów będziemy osobno :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
eve81 napisał/a:
nooo i w koncu juz nie nosze tych ochydnych stanikow dla kamiacych
:ico_brawa_01: a ja Wam zapomniałam napisać,że w sobotę (tą sprzed tygodnia) pierwszy raz założyłam normalny biustonosz- normalnie rewelka :ico_brawa_01:
Ja tak samo cieszyłam sie jak głupia jak już założyłam normalny stanik,tak nie cierpiałam tych dla kobiet karmiących i jeszcze te wkładki,masakra,brrrr...

Dziewczynki wasze zdjęcia wszystkie super,dzieciaczki bombowe,ząbki Zuźki świetne :ico_brawa_01:

Eska to ty imprezowa dziewczyna jesteś,dwie imprezki pod rząd :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:
eSKa napisał/a:
najfajniejsze to piersi zostały mi ciut większe

a ja mam wrażenie ze moje sa mniejsze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
moje też są troszkę większe ale za to takie kapcie,przynajmniej tak mi sie wydaje bo Ł mówi że są spoko :-D

Ania ciesze sie że Krystianek już tak nie ulewa :ico_brawa_01:

Coś ładna pogoda nam sie robi,może wyjdziemy na spacerek,bo ostatnio to tak brzydko jest,pochmurno i ciągle pada.Ja dziś idę do fryzjera :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 mar 2008, 11:42

Witam

Ale tu dziś imprezowo :ico_brawa_01:

Sto lat dla Olusia Kacperka i Eski :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Ja sie nie rozpisuję bo jadę do mamy :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2008, 12:38

Jestem, po weekendzie zmarnowana. Ja nie wiem jak to jest ale w tygodniu mam wiecej czasu na wszystko a w weekend jak potencjanie mam meza do pomocy to z niczym nie zdarzam i sie wkurzam.

Zdjatka ekstra. Szymus widze imprezowy chlopak. Czekamy na fotki *Olusia. A zeby Zuzolka suuuper :-D

No i zyczonka dla solenizantow, sporo ich dzisiaj :-D
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

My caly weekend sie sprzeczalismy, niby nic wielkiego, pierdoly jakies, ale nerwa mialam i takie napiecie nie opuszczalo mnie ani na chwilke.... Moze dzis sie troszke zrelaksuje.... wieczorkiem.. Poza tym jestem jakas slaba, bo od czasu zalozenia spirali minelo 2 tygodnie i pierwszy tydzien plamilam i krwawilam typowo jak to po zaloeniu spirali a zaraz potem zaczal mi sie okres, typowo dla mnie 7 bitych dni takich ze nie wiedzialam jak wstac aby nie wylecialo , tragedia jakas :ico_olaboga: Krecilo mi sie w glowie strasznie, i blada jak sciana lazilam. Dobrze ze juz koncoweczka.

U nas dzis napadalo tyle sniegu ile calej zimy nie mielismy.... szok !!!

A ja dzis czekam na paczke bo kupilam przez net troche ciuchow dla siebie i nie moge sie doczekac! No i jeszcze zamowilam nowe soczewki kontaktowe, pierwszy raz lekko z kolorkiem, ciekawe jak to bedzie wygladalo...

[ Dodano: 2008-03-17, 11:48 ]
A tu kilka zdjatek :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ulamisiula

17 mar 2008, 12:57

Dzis u nas w bloku kolejny dzień remonty.Wierca cos od rana.Benek w ncy budził sie tylko 4 razy wiec nieco pospałam.Martwi mnie tylko jego twarz.Na polizku przy uchu ma zaczerwienieni.To wygląda jak "liszaj" lub jak alergia.Pokazałam to lekarce ale kazała sie tym nie przejmować bo to u dzieci ze skazą białkową podobno jest normalne.Dotego jeszcze suche powietrze.Dobrze powiedzieć żeby sie nie mrtwić jak to sie robi coraz wieksze.Miałyscie może cos takiego?
Widzę że kilka z Was wróciło do pracy.A co zrobiłyście z dzieciaczkami?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”