Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2011, 22:11

aaaaa :-D
a Malinka - jak sei pojawia dziecko .. bywa czesto ciezko w zwiazku ... on tez sie boi i pewnie ma wrazenie , ze ty sie odsunelas... od niego jak uspisz mala - idz do niego , przytul sie i pogdaj - powiedz, ze wazny jest i takie tam :-) działa :-)

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

24 lip 2011, 22:19

My mamy materacyk gryka-pianka-kokos jedna strona jest bardziej twarda czyli wskazana dla niemowlaków :-) Mały grzecznie śpi więc chyba mu wygodnie ;-)

Co do farbowania włosów to ja farbowałam w czerwcu i nic się nie działo.
Teraz przynajmniej wyglądam jak człowiek ;-)

Awatar użytkownika
in.your.mouths
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

24 lip 2011, 22:35

Martasz dzięki za wypowiedż, może jeszcze któraś coś napisze :)
o Gosiu mam do Ciebie pytanie, w jakim spzitalu zamierzasz rodzić ? i czy słyszałaś może jakieś opinnie o Madalińskiego ?

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2011, 22:51

no ja jak w tygodniu to bródnowski :-D , a ja niedziela w nocy - albo jak mój doktor bedzie miał dyzur - to jade do mswia :-D . ale nastawiam sie na bródnowski
co do madalinskiego - chyba ok - popytam jutro kolezanek

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2011, 23:14

Malinka może on czuje się po prostu odtrącony... faceci tak mają.
Mój M jeszcze przed pojawieniem się córki bał się że jak będzie dziecko to przestanę go kochać, że poświecę się tylko dziecku. Z perspektywy czasu śmieje się z tego, bo zrozumiał że miłość do dziecka to jedno a miłość partnerska to drugie :-)
Ważne jest również to żebyście mieli choć chwilę dla siebie.

beti
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 lip 2011, 08:44

Cześć Lasencje, ja nadal melduje sie 2w1 :-D Dzisiaj o 11.00 jade do kontroli, więc albo każe mi wracac do domkui i czekac albo dostane skierowanie juz do szpitala.
Zyczę wszystkim miłego dzionka :-) :-)

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 09:28

beti, - to trzymam kciuki za dobre wieści :-D jakie miały by nie być :-D
dzień dobry również - ja tyz 2 w 1 .. i nic chyba :-D napewno o ! :-D

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!

25 lip 2011, 10:31

To i ja się melduję i też 2w1 heh :). I szczerze powiem, że im dłużej ten mój synek zwleka tym ja się bardziej zaczynam bać wszystkiego :ico_olaboga:, więc niech się lepiej decyduje szybko :ico_oczko:.
Wczoraj mieliśmy niezłą drakę z rodziną męża heh ja to już powoli nie wyrabiam z nimi :/. Nie wiem, ale oni chyba chcą mnie tak zdenerwować, żebym szybciej urodziła czy co :ico_noniewiem:. Ale ja tam się nie wtrącałam. Mąż poszedł sam się z nimi wykłócać o swoje i oo jak zwykle stanęło na ich... ale grunt, że mąż jest za mną! A no i z łaski dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele do brata męża heh. Pewnie teraz na rękach powinniśmy ich nosić za ten wspaniałomyślny gest :ico_oczko:. Ja to się cieszę, że po ślubie on wyjeżdża daleko stąd i będzie święty spokój, bo to on często dolewa oliwy do ognia i skłóca nas z męża rodzicami :ico_sorki:

[ Dodano: 25-07-2011, 10:33 ]
beti nie zostawiaj nas, wracaj hehe. Żartuję :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 11:15

co do farbowania wlosow, to ja od poczatku ciazy farbuje..trzeba wygladac jak czlowiek, w pierwszej ciazy odradzali a nici prawda chodzilam z odrostami i glupawo sie czulam, teraz przynajmniej czulam sie zadbana :ico_ciezarowka:

moje dziecko cierpialo chyba na kolke, przynajmniej tak polozna zdiagnozowala..dalam przed spaniem espumisan i nasmarowalam brzuszek i spala jak susel, najwczesniej po 2 godz sie przebudzala na picie i nawet osiagnela rekord 3 godz spania ciagiem :ico_brawa_01: po wypiciu prawie z dwoch cycow :ico_noniewiem:
do tych 3 godz to cyc jest w stanie choc troche sie napelnic :ico_sorki: moze przyjda jeszcze lepsze dni, jak Kalinka miala moze z poltora tyg-dwa to piersi mialam takie mocno nabrzmiale co chwile, a teraz tak do polowy po dluzszej przerwie :ico_noniewiem:
to jest ten kryzys laktacyjny?

nina0226

25 lip 2011, 11:17

moje dziecko cierpialo chyba na kolke, przynajmniej tak polozna zdiagnozowala..dalam przed spaniem espumisan i nasmarowalam brzuszek i spala jak susel, najwczesniej po 2 godz sie przebudzala na picie i nawet osiagnela rekord 3 godz spania ciagiem po wypiciu prawie z dwoch cycow
no widzisz jak fajnie! Powolutku się wszystko ułoży.

[ Dodano: 25-07-2011, 11:18 ]
Ladybird Twoja córcia zaraz skończy miesiąc, wow, ale szybko czas mija :ico_szoking:

[ Dodano: 25-07-2011, 11:28 ]
Agus nie ma, czyżby poszła rodzić? Ktoś ma od niej wieści?

[ Dodano: 25-07-2011, 14:56 ]
co tu takie pustki? wszystkie już rodzicie? :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”