Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

17 mar 2008, 13:26

ja się witam :-D
mam nadzieję, że nie zapomnę o niczym...to od początku...

ANIU wszystkiego naj naj naj dla KrystiankaObrazek
fotki super :-D ale Ty szczuplutka jesteś, a Krystianek duży chłopczyk :ico_brawa_01: nie wiem jak wagowo, ale wzrokowo od Darka większy :ico_szoking:

ESKA dla Ciebie i Olusia też spełnienia marzeńObrazek Obrazek
no i oczywiście czekamy na zdjęcia z imprezki :ico_sorki: :-D i włoski zaprezentuj :-D

KICIU dla Kacperka oczywiście także wszystkiego co najlepszeObrazek
super, że nie ma już tych pleśniawek :ico_brawa_01: i tez czekamy na zdjęcia nowej fryzurki :ico_sorki: :-D a z tą pracą to tak jest, że niestety ta rozłąka najgorsza...

KOCURKA Zuzia po prostu cudownaObrazek

DOMINISIA to teściówka przegina na całego :ico_nienie: moim zdaniem sama powinna zadbać , żeby K. z Tobą porozmawiać, a on to ze swojej strony też chyba troszkę nie fair :ico_noniewiem:

EVE no to Szymuś dziś zrobił psikusa :ico_szoking: zdjęcia super, Szymuś to taki mały śmieszek co? :-D

no a u nas....
dzieciaczki lepiej, Julcia już dziś w przedszkolu, a z Darusiem byłam na kontroli, jak do środy przestanie kaszleć to już go nie muszę pokazywać lekarce :-)
wiecie on przez tą chorobę to się strasznie rozpuścił, zasypiać sam nie chce, wogóle leżeć samemu to z 3 min i krzyk jak nie wiem :ico_olaboga: tylko na rękachby siedział, jeszcze nie chcę męczyć mu gardła, ale jak wyzdrowieje to sobie pokryczy, bo ja nie mam siły cały czas go nosić :ico_noniewiem:
no i uwaga....
w sobotę wrócił mój szanowny EX :ico_szoking: oczywiście mnie trochę oszukał, bo miał być 21 marca, a tu dzwoni w sobotę, że będzie za 5 min :ico_puknij:
ale było spokojnie, mi nerwy nie puściły, a on był "grzeczny". a jak z nim rozmawiałam , to widziałam, że jest bezsilny i chyba to go tak męczy....dziś po południu znów ma być :ico_noniewiem: to zdam relację....

[ Dodano: 2008-03-17, 12:39 ]
MAMOZUZI to na pewno przez okres byłaś rozdrażniona :ico_noniewiem: Nell ma super fryz :ico_brawa_01: i wogóle extra z niej babeczka :ico_brawa_01: no i pochwal się zakupkami jak przyjdą :ico_sorki: :-D

ULAMISIULA no Darek też tak miał, bardzo ważne jest natłuszczanie skóry :ico_noniewiem:

jak zaczynaliśmy pisać posta czyt. ja z Darkiem, to jeszcze nie było tych 2 postów :-D nieźle nam razem schodzi co???
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008, 18:56 przez agnieszka01.04, łącznie zmieniany 2 razy.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2008, 14:34

Ulamisiula, kup jakis kremik do skory atopowej i smaruj. To naprawde nic takiego i prawdopodobnie zniknie juz wkrotce jak przestana palic w grzejnikach.

Agnieszka, nooo, to mnie zszokowal Twoj Exsiu :-D Brawa dla Ciebie za niestracenie zimnej krwi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Masz racje piszac ze on to chyba wszystko z bezsilnosci robi.... Kocha Julie, prace ma daleko wiec dlugo jej nie widuje a tu jeszcze perspektywa ze bedzie gorzej bo wy chciecie wyjechac... Po prostu biedak nie radzi sobie ;-) Ale nie badz taka litosciwa bo mu rozki wyjda... Tak jak piszesz kulturka i konkrety a nie obietnice bez pokrycia sa dla Ciebie wazne.

Super ze z Darusiem lepiej... No Nell juz tez nie kaszle tylko pozostala koncoweczka katarku :ico_sorki: Cale szczescie bo jak by swojego Jasia zarazila w Swieta to bym sie chyba zliczowala :-D Zuzia leciutko pokasluje ale to taka pozostalosc po wirusku wiec nie zaraza :ico_sorki:

Ale mam lenia dzisiaj :ico_olaboga: Juz godzine patrze sie na deske do prasowania zeby ja wyniesc z pokoju i nie moge sie zmobilizowac :-D Dobrze ze mezus wczoraj ladnie poprasowal swoja dzialke :-) Myslal ze sie nad nim zlituje a tu nic z tego :-D I tak moja dzialka byla 3 razy taka :-)

A zakupki jak beda to sie pochwale, albo moge wam linka wkleic ze stronki www. Poszukam i wkleje moje nabytki :-)

[ Dodano: 2008-03-17, 13:43 ]
Obrazek

Nell ma moskitierke nad lozeczkiem co by ja latem komary nie pokasaly :-)

Obrazek

Moj zielniczek:

Obrazek

No i moj przedpokoj w normalnych kolorach :-D Na zdjeciach jakos i tak dziwnie wyszedl :-)
Obrazek
Obrazek

Nie mamy jeszcze wieszakow na kurtki i takich tam piedul ale co tam :-)

A tak wygladamy przy obiedzie (prosze nie patrzec na syf na stole :-D ) Niestety gdzie sa dzieci tam jest nieco nieestetycznie czasami :-)
Obrazek

Sooorki za tyle zdjatek, ale mam faze wiec korzystam :-)

[ Dodano: 2008-03-17, 13:45 ]
Mialy byc linki a sa zdjatka.... Cala ja :-)

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

17 mar 2008, 17:00

Kicia10, super ze Kacperkowi zeszło juz to paskudztwo :ico_sorki:
Ja dziś idę do fryzjera :ico_oczko:
noo to mam nadzieje ze fotki będą :ico_oczko:

mama_zuzi1980, super fotki, Nelcia w tej kitce bardzo podobna do Zuzi :ico_haha_01: aż normalnie kilka razy sie przygladałam :-D bo jakos wczesniej nie widzialam az takiego podobienstwa :ico_puknij:
mieszkanko super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
fajny macie żyrandol w kuchni, taki "kościelny" :-D

agnieszka01.04, dobrze ze udało wam sie na spokojnie przezyc to spotkanko z EX, no i niech ten chłop w koncu zrozumie ze tymi nerwami to moze tylko sobie zaszkodzic.

ja uciekam do małego
bo o 18.00 przychodzi mama a my na angielski wiec musze sie nim nacieszyc :-)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2008, 17:18

fajny macie żyrandol w kuchni, taki "kościelny"
haha, no niezle :-D ostatnio w Ikei na przecenach biedak lezal i szeptal Kup Mnie :-) a ze tani to coo tam :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

17 mar 2008, 20:42

Hej dziewczynki , dziekujemy z Olusiem za życzonka :ico_sorki: :ico_sorki: Mam nadzieje że tort smakował :ico_oczko:

Dla Kacperka STO LAT, STO LAT w zdrówku oczywiście :ico_buziaczki_big:

Mamo zuzi fajne macie mieszkanko i rozwalił mnie ten porządek u ciebie :ico_szoking: Powiedz że specjalnie sprzątałaś :ico_sorki: bo chwyce doła :ico_oczko: A ten ogródeczek z ziołami śliczniusi , też by mi sie taki podobał ale czuje że chyba szybko by uschnął :-D

Kicia fajnie że Kacperkowi zeszły pleśniawy, Agnieszka :ico_brawa_01: że tak dzielnie wytrzymalaś spotkanie z Exem.
Dominisiu ja uważam ze twoja teściowa przesadza z takim rozwalaniem kasy skoro wie że wy płacicie za nią. Tez bym sie wkurzyła :ico_zly:
Widzę że kilka z Was wróciło do pracy.A co zrobiłyście z dzieciaczkami
Olek zostaje raz z jedną raz z drugą babcią a ja pracuje 4 dni w tygodniu :ico_haha_02:

Eve jak tam wam idzie ta nauka, kumacie już coś

Na dzis tyle, sorki że tak króciutko ale dzis zmykam spać zaraz po M jak miłośc wiec teraz jeszcze musze sie oprysznicować. Ten weekend dał mi popalić, musze nadrobić spanko.
W srode mam wolne wiec zjawie sie na dłuzej i wkleje foteczki obiecuje.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2008, 22:35

Wszystkiego najlepszego dla Naszych Gwiazdeczek Olusia i Kacperka i eSKi :-D

Ulamisiula u mnie tak jak u eSKi- pracuję 4 dni. Z Zuzią jest mama, która u nas pomieszkuje.

Mamo Zuzi- mieszanko super! Roślinki boskie! Pięknie to sobie wymyśliłaś!

Normalnie skleroza, przez tą pracę to tracę z Wami kontakt :ico_placzek:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

17 mar 2008, 22:43

Eve jak tam wam idzie ta nauka, kumacie już coś
heh no własnie w srode czeka nas egzamin z pierwszej czesci wiec sie okarze :ico_oczko:
a tak serio to ja jestem bardzo zadowolona, wczesniej w liceum mialam angielski i jest mi łatwiej niż mojemu M ale on tez dzielnie daje rade :ico_brawa_01:

ale tu pustki, tylko dwa posty do przeczytania :ico_placzek:
ja juz zmykam do lozka bo jutro standardowo pobudka o 6.00 :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2008, 22:46

czeka nas egzamin z pierwszej czesci wiec sie okarze
no to trzymam kciuki :-)
Ja mogę sobie pospać do 7- jak mi Zuzol pozwoli :-D
Słodkich snów!

eSKa
4000 - letni staruszek

17 mar 2008, 23:17

a ja mialam juz dawno spać ale jakos mi sie nie chce :ico_zly: , pewnie znowu w pracy będe ziewała :ico_wstydzioch:
Wlasnie zrzucilam fotki na komp wiec od razu wkleje

[ Dodano: 2008-03-17, 22:18 ]
niestety nie wkleje bo cosik ten programik szwankuje :ico_zly:

WIec dobrej nocki, tiktakowiczki :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 mar 2008, 23:58

Jestem i ja (pozno, bo K. znowu mi komputerek zabral) ale w koncu lepiej pozno niz wcale :-D

No i zaczynam od zyczen dla naszych solenizantow! Zaczne od najstarszej :-D

eSKa w Dniu Twojego Swieta wszystkiego co najlepsze: duzo zdrowka, szczescia, radosci, marzen spelnienia... Po prostu zycze Ci tego czego pragniesz!

No i najserdeczniejsze zyczenia dla Olusia i Kacperka

Eve pytalas o ta moja nianie... No to ja niestety nie mam z kamerka, ale w sumie ona tak bardzo nie jest mi potrzebna. Mozna mowic do dziecka, sa kolysanki, lampka, ja ogolnie jestem bardzo zadowolona. Ale jezeli chcesz z kamerka to jest teraz super promocja, zrobili przecene z 1300 zl na cos w granicach 700
http://www.4kids.com.pl/produkt-257.html

Ulamisiula to Benio ma skaze bialkowa?? Jakie mleczko mu dajesz?? Jasiu ma pelno plamek, krostek wszedzie, kiedys nawet fotke wklejalam. Mam teraz specjalna masc, po pierwszym uzyciu roznica byla powalajaca, ale teraz znowu jest tak sobie

Agnieszka ciesze sie ze z dzieciaczkami lepiej! No i gratuluje spotkania z kulturka z eksem!

Kicia zazdroszcze Ci fryzjerka, bo K. wspominal ze zlikwidujemy te moje rude wlosy ale jakos na razie ciesza... Wogole to chcialabym tipsy, nie wiem co to ma wspolnego z wlosami ale bym chciala. I mowisz ze L. jedzie do Norwegii?? Ja tu juz mam wizje ze on przyjezdza, sprowadza was no i my sie spotykamy!

Mamo Zuzi fajnie wyglada ten Twoj przedpokoj no a moja synowa super. I czyzby polubila lezec na brzuszku czy to tylko poza do zdjecia??

K. wlasnie przyniosl mi gazete, jedna z najwiekszych w Norwegii. Na pierwszej stronie wydania z 8 i 11 marca sa zapowiedzi artykulow o Polakach. W kazdej sa 3 strony. Pokazane sa warunki w jakich mieszkaja, po prostu koszmar, w jednym mieszkaniu bylo 80 Polakow, a szef tez Polak kasowal ich po 1200 zlotych za glowe! Z kolei w takim baraku przy budowie o powierzchni 10 metrow kwadratowych bylo 4 Polakow bez kuchni i lazienki, po prostu koszmar. No i bylo porownanie tego mieszkanka Polakow z domem ich szefa, masakra po prostu, gosciu ma taka wille ze sie w pale nie miesci a ludziom nie placil, az mnie trzepie jak takie cos widze!!

Dobra zmykam do lozeczka!
Spijcie slodziutko!

Zapomnialam napisac, ze dzis umylam okna i widze ze mam straszne smugi, jutro musze poprawic :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”