doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 20:56

GLIZDUNIA, dzieci, wszedzie te same i brutalne... i fajnie, ze kolezanka Cię odwiedzi

massumi, fajnie, ze wpadlas chociaz na chwile

kamizela, pokaz tatuaz

a ja na wieczór złapałam doła... :(

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 21:49

Kamizela,no pokazuj pokazuj!!!!
Massumi,czekam na massumiatka!!!i witaj owco zblakana!!!
Doris,co jest??wal kawe na ławe...

u mnie tez cisza!!!ufff dlugi dzien dzis byl wyjatkowo...A. na nadgodziny pojechal...wiec tycze tu sama!
Ewcik,ja tez chce dla Mayi szelki bo juz czasem to mnie nerwy ponosza np. w sklepie...ale Arek sie nie zgadza bo twierdzi ze dziecka na smyczy prowadzal nie bedzie!!!!a mi by sie naprawde przydaly i chyba kupie na spacery z Maya takie sam na sam...bez Arka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 22:00

O rany doczytałam "po łebkach" i tak:

sto lat sto lat dla GOSI - SAMOSI :ico_tort: spełnienia marzeń i owocnej współpracy z fotosikiem :ico_oczko:
Kama !!! Zdrówko!!! Piję właśnie za Was Dziołchy :ico_haha_01:

No i życzę ZDROWIA wszystkim smarkatkom !!! U nas katarotok zniwelowany dzięki Amolowi, Nasivinowi i Euforbium :-)

Arkowy tatuaż do popatrzenia :ico_brawa_01: a skąd inąd pomysła na gwiazdy? I dlaczego trzy ? Ty, Maya i On ??? :ico_haha_02: :ico_brawa_01:

Pati :ico_brawa_01: za włoski :-) łączę się w długości i kolorze :-)

Doris
a Ty co ? :ico_nienie: Jak i po co?

Zbora i Glizda EXTRA zakupy :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

lecimy z koksem :-D
Ja w tłumie gości weselnych
Obrazek
W trakcie zabawy
Obrazek

Poprawiny
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Winobranie
Obrazek
Obrazek

Karuzelowa trauma
Obrazek
Niunia idzie w Świat
Obrazek

Z dziś
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 22:08

Massumi,rewelacyjni jestescie -jak zwykle :-D :ico_haha_01: ...a ty taka chudzina :ico_haha_01: ...wyglodzona i zajechana przez te szkole chyba!!! :ico_oczko: ...ale tak powaznie to bardzo schudlas...ja Cie po ciazy pamietam taka "cycatą"jeszcze :-D ...a jaki Michu wysoki :ico_szoking: do pasa Ci siega a ma 3 lata nie?...niedowiary...no i ksiezniczka MisiULka...ona taka delikatna jest co?i wazliwa...na taka mi wyglada...poza tym sliczna :-)
lece pod prysznic...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 22:27

GLIZDUNIA, :ico_sorki:
nie no cycata już niestety nie jestem :-D ale dużo nie schudłam ... tak ok 5kg
i dlaej ni chuchu, więc... trzeba się trzymać :-D

Michu chyba wysoki jak każdy 3 latek /98-104/ takie rozmiary nosi /ale chudzina jest i gumke muszę prawie na maxa zaciągać/ :ico_noniewiem:

A MissiUla :ico_olaboga: charakterek o 180st inny niż mój spokojny SYN :ico_sorki:
delikatna, ale to tylko pozory... jak ryknie maaaammmoooo to wszyscy zamieramy :-D

Sikorka wyobraź sobie, że w przedszkolu Michu ma już 4 panią zmienianą... w maluchach :ico_puknij: a wśród ulubionych kolegów wymienia: Bartka, Piotrka i Karola :-D dziewcząt nie wymienia :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 01:20

hej!

ja wróciłam po bibce...jeszcze mogę pisać, więc jest ok...ale brzuch mi pęka...a rano pęknie głowa... :ico_haha_01: no, szefowa jeszcze jedną lampkę by wypiła i powiedziałaby mi wszystko...a na razie zaprosiła nas do siebie z Hanią :ico_haha_01: I niby klientki o mnie ciągle wspominają, że taka dobra, miła, zadbana... :ico_haha_01: ale czad!

no...
Massumi kocham!!! piękni jesteście!!!
Jagódka :ico_olaboga: co z tą kicią???
Glizdunia no przestań, te dzieci wszędzie takie...ja też czasem słucham z niedowierzaniem, ale na placu zabaw jak przeginają to uwagę zwrócę, a co!
no i ze spaceremi to u nas tak...że Hania w wózku wreszcie posiedzi...ale generalnie wolę iść z nią bez wózka...bo przecież to ma być spacer dla niej... :ico_haha_01: więc idziemy, stoimy, wracamy, idziemy, stoimy...wąchamy kwiatki, patrzymy jak liść powiewa na wietrze, szczekamy do psów itp...

dobra, dziecko mi płacze,a ja nawet nie położyłam się do łóżka :ico_zly:
dobranoc...

aaaa...tatuaż ok...ale gwiazdki to mi się z Rihaną kojarzą :-D

[ Dodano: 2008-09-17, 08:18 ]
:-D hej!!!

ale mam dziś dzień...nie dość, że poszłam spać prawie o 2...to jeszcze ledwo usnęłam, a Hania już się darła...J nie dał rady jej uspokoić...a ja nie chciałam iść...do tego tak bolał mnie żołądek, że szok!!! prawie płakałam z bólu...no ale co? musiałam isć do Hani....i kuźwa spałam z nią na kanapie u niej w pokoju...masakra!!! wcale się nie wyspałam, a do tego ona już dziś od 7narabia!!! ja pierdzielę, jak ja wytrzymam dziś???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 09:09

hejka z rana....u nas dzis pochmurno,i moze padac...a szkoda bo na dzis zaplanowane kotlety a patrze ze zamrozone zapasy piersi kuraka sie skonczyly wiec do sklepu musze isc...wrrr a pogoda wyglada tak ze jak wyjde to lunie :ico_zly:

Zborra,wiedzialam ze jestes swietna...i biznes pojdzie jak burza....ale milo sie slyszy takie dobre opinie na swoj temat nie?

u mnie leci bajka,Maya powinna jesc sniadanko ale cos jej sie niechce....za to kupilismy jej wczoraj kredki :-D ...jej pierwsze kredki...i jest zachwycona i rysuje ciagle....zmienia kolory i wogole jej sie podobaja....musze gdzies zachowac te jej pierwsze bazgroly! :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 10:17

WITAM Z RANA

massumi, foty rewelacja i zgadzam się z Glizdunią, że schudłaś :ico_brawa_01:

zborra, ty agenciaro!!! Normalnie kocham Cię i Twoje posty

GLIZDUNIA, i mnie od rana leje i czekam na fote drugiego tatuażu

Kiniulka wczoraj usnela znowu głodna... :ico_zly: rano zjadła prawie całą bułę, bez dodatków, ponieważ znowu je ściągnęła, troche jogrutu - większość wylądowała na blacie krzesełka do karmienia i na jej ubraniu :ico_haha_01: i wypiła herbatke ze smectą :-D

mi już lepiej fizycznie i psychicznie.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2008, 10:29

A ja tylko czytam i czytam... Pisać jakoś weny nie mam, za oknem szaro i ponuro i pada, katar Karolowi leci, obiad trzeba ugotować, a w mieszkaniu zimno jak cho... Czyli mimo przeprosin mój dołek jesienny nadal jest.

massumi, no z tymi paniami w przedszkolu to przegięcie, to nie dobre dla dzieciaczków takie zmiany. A przedszkolne przyjaźnie czasem długo trwają - mój Kacper ma do dziś przyjaciela z przedszkola. Na dziewczyny przyjdzie pora, nie śpiesz się tak, bo za szybko babcią zostaniesz :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 10:35

Na dziewczyny przyjdzie pora, nie śpiesz się tak, bo za szybko babcią zostaniesz
:ico_smiechbig:

[ Dodano: 2008-09-17, 11:08 ]
wczoraj było czysto, dziś już nie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”