o kurcze! ja byłabym wściekła! ciekawe co zaproponuje sprzedawca?Myszka_ pisze:rozpakowaliśmy łóżeczko i okazało się, że jeden szczebelek jest ułamany i bardzo są boki poobijane w tej drabince,
wiesz ze nawet nie wiem bo mi sie juz te wszystkie nazwy myla zaraz na allegro kukne Myszka_, dla dzidzi duzy chłopak juz z niego a co do łózeczka to powinni ci nowe przyslac a to pewnie zwrocicieasika82 pisze:edit a widziałaś coneco jupiter?
powiem ci ze ten tez jest lekki chociaz niby wazy 12 kg a ja go bez problemu podnosilam i to mnie uzekło ze fajny ,tani i lekki ja tez chcialam przekladana raczke no ale trudno widocznie nie ma dla mnie idealnych wozkow a ten na budzie ma odpinana kieszonke gdzie jest siateczka i od gory widac dzidzie wiec nie jest zleasika82 pisze:musi być lekki wiec od razu odrzucam wszystko co ma powyzej 10 kg.
mi nonono moze pływac bo ja to jestem z tych co brzuch maja duzy (nawet bez ciazy)a biodra i nogi szczupłe i zawsze mam problem ze spodniami,moja szwagierka ta co jest w ma spore biodra i dupke tylko brzuch maly ale moze na nia beda dobre ja dzis na tandecie znalazlam sliczny komplecik dla nas taki na swieta lub sylwka za 160 zł zobacze jak mi odbije to sobie kupie chociaz to troche duza sumka jak dla mnieEdit jak spodenki? Mocno za duże? Bo ja się w nich mogłam uczyć pływać