Motylek22, ja płaciłam za posiew w krakowie 60 zł czyli pod kontem grzybów i bakterii głowa do gory kochany motylku...
[ Dodano: 2008-11-05, 21:47 ]
Ania wszptalu a co sie stało??????????
[ Dodano: 2008-11-05, 21:54 ]
Blumciu jaka ona piękna jest ucałuj ja od cioci Dominisi ;0000))))
[ Dodano: 2008-11-05, 22:14 ]
no i julci w brzuszku..... niewiem czy wam napisałam ze kolejne ktg mam 13 i jak do tego czasu nie urodze to juz mnie podłącza pod oxyt... i sie zacznie...
Kasia Majunia taka sliczna!!!! i taka malutka fajniutka!!! naprawde!!! a ten misio jeszcze przy niej tak fajnie wyglda!!!!!!!!!
Motylku ja tez mialam jakies badania na bakterie ale nie wiem co to za bakterie i czy mam w ogole. A jak sa te bakterie to mozna naturalnie rodzic?? Bo wiem ze czasem kieruja na cc zeby nie przenosic na dzidzie - bo to przenosi sie podczas porodu naturalnego. Ale nie wiem czy wszystkie bakterie czy tylko niektore.
Jejku juz za poltora tygodnia do szpitala - jak nic wczesniej sie nie zacznie
Info od ANI:
Jest po badaniach, Jas wazy okolo 3400 i ma 52 cmm, Ania ma` mało wód płodowych, musi lezec bo ma obrzeki i wysokie cisnienie. zostana najprawdopodobniek juz do rozwiazania. pozdrawia was wszystkie.
my własnie po karmieniu nocnym.tak sie jej odbiło ze sama sie maja wystraszyła
Wlasnie wybieram sie do szpitala rodzic moją maleńką dziewczynkę.... pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)
humor jak na razie nie najgorszy!
Motylek, skoro wiesz jakie masz bakterie to nic sie nie martw, dostaniesz antybiotyk i dzidzia tez.... nic sie nie moze stać zlego... bardzo dobrze, że robilaś ten posiew.
betka można rodzić naturalnie tylko muszę mieć podany antybiotyk przed porodem i Filipek odrazu jak się urodzi, już powiedziałam mężowi aby czuwał nad tym i dopilnował aby Filipek dostał ten antybiotyk.
estreya dziękuję za dodanie otuchy Życzę szybkiego i w miarę bezbolesnego rozdwajania
domidj no to już niedługo nam się rozdwoisz kochaniutka czekamy z niecierpliwością
Wyobraźcie sobie że dzwonił do mnie kurier że do 12 będzie z przesyłką nareszcie się doczekaliśmy
witan:) ale sie rozdwajacie tzn ze zaraz beda grudniowki i juz styczniowki a ja chce sie zalapac na grudzien chociaz kazdy wolalbym by w styczniu urodzila bo niby rok do tylu