Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2008, 11:49

no już jestem. Film fajny nawet. Teraz pójdę się wykąpać. Deszcz cały czas pada i nie wiem czy się ruszę z domu dziś. U nas na obiad wczorajsza szczawiowa i kopytka w sosie pieczarkowym.
marcia, ja swoją wiązanke też zamawiałam miesiąc wcześniej. Pani miała album ze zdjęciami wiązanek jakie robi i na tej podstawie sobie wybrałam :-)

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2008, 11:54

a u mnie dzisiaj chlodniczek :ico_brawa_01: mezowi wyjatkowo zasmakowal nasz polski chlodnik :ico_szoking: a on raczej malo "wynalazkowy" :ico_oczko: robie z kefiru, ogorka, rzodkiewki, koperku i troche cebulki. do tego ziemniaczki i jajeczko.... przy tych temperaturach - pycha :ico_brawa_01:
perelka, w sumie z tego co pamietam, to zeczywiscie Ft4 musi isc w parze z pozostalymi hormonami tarczycy i odchylek tylko jednego nie ma az takiego znaczenia. pytalam o jod, bo to w sumie jest teraz najwazniejsze przy niedoczynnosci - dzidzia go potrzebuje, wysysa wszystkie twoje zasoby. Proboj solic zawsze sola jodowana, jesli taka jest w niemczech. tutaj nie ma :ico_zly:
ja to chyba zrobię ichnią fasolę w sosie
rzuc sie przepisem :ico_sorki: uwielbiam fasole :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
milutka, moje gratulacje!!! teraz bedziesz w okienku na poczcie nam zrzedzic :ico_haha_01: :ico_oczko:

Odnosnie poczty - musze isc odebrac szlafroczek mlodego :ico_brawa_01: o taki:
Obrazek

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 11:57

rzuc sie przepisem :ico_sorki: uwielbiam fasole :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Osita, rozczaruję Cię - ja jak typowa szkocka, leniwa gospodyni domowa - w puszkach kupiłam gotową, podgrzeję ją i ugotuję ziemniaczki :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-08-29, 11:58 ]
Odnosnie poczty - musze isc odebrac szlafroczek mlodego :ico_brawa_01: o taki:
a tak Ci go wysłali, czy zamawiałaś??

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2008, 12:03

a tak Ci go wysłali, czy zamawiałaś??
zamawialam - 3.95€ przesylka :ico_oczko: na stronce z probkami byl link i kod, na hiszpanie. zobaczymy, co to za szajs, ale fajnie wyglada na zdjeciu, nie??? :ico_haha_01: jest w kolorach rozowym i niebieskim :ico_oczko:
a! znalazlam klub huggies na hiszpanie, ale nie widze, zeby jakiekolwiek probki wysylali :ico_placzek:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 12:06

a ja siedze szperam w necie i probuje cos sciaganac znacie moze jakos fajna strone z muzyką??

gry sie dlugo sciagaja ale damy rade zjadlam drozdzowke z serkiem nie mowiac o tym ze sniadanie tez jadlam i teraz wcinam pieguski pycha;p

nudy dzis jak zwykle hehe maz w pracy jutro przyjedzie a u nas zimno i deszczowo czekam na moj zestaw akryl ale pewnie przyjdzie w nastepnym tyg

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 12:06

a! znalazlam klub huggies na hiszpanie, ale nie widze, zeby jakiekolwiek probki wysylali :ico_placzek:
noo, u nas tylko kupony zniżkowe wysyłają... ja tam z pieluch huggies'a nie zamierzam korzystać, ale wykorzystam te kupony na chusteczki nawilżone :-)

[ Dodano: 2008-08-29, 12:07 ]
zjadlam drozdzowke z serkiem nie mowiac o tym ze sniadanie tez jadlam i teraz wcinam pieguski pycha;p
Ty mi tu kurna smaka nie rób ;-) dobrze, że u mnie nie ma takich rzeczy, bo też bym chyba cały czas się opychała...

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 12:09

ja właśnie wróciłam z miasta dobrze, że byłam autem, bo strasznie zaczęło lać, mama kupiła mi bluzkę i sweterk :-) , dziś idę na spotkanie kalsowe :ico_haha_01: .

perelka, super, że wszystko w porządku
aniabella, dobrze, że Cię już brzuch nie boli
milutka 204, gratuluję tytułu :ico_brawa_01:
osita, super ten szlafroczek :ico_brawa_01:
ja dziś na obiad mam gołąbki, oczywiście mama robiła

teraz wezmęsię za obieranie grzyb,ow, bo mąż rano był i przywiózł sporo prawdziwków :-)

[ Dodano: 2008-08-29, 12:10 ]
zjadlam drozdzowke z serkiem
a ja właśnie wciągnęłam drożdżówkę z makiem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 12:10

ja teraz musze zbierać sie na uczelnię zawieźć papiery na uczelnie bo od października zaczynam studia podyplomowe..to chyba juz ostatnie bo juz powoli mi sie nie chce..pewnie jak wróce to dobijecie juz 300 strony wiec znowu będe musiała nadrabiać zaleglosci :ico_olaboga:
a po drodze musze wstapić po zaproszenia, bo chce parę osob zaprosić na slub zeby tak pusto nie było :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-08-29, 12:11 ]
dziś idę na spotkanie kalsowe
fajnie- my chcemy zorganizowac we wrześniu :-D miłej zabawy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2008, 12:33

aniabella, dobrze, że Cię już brzuch nie boli
chyba pochwaliłam dzień przed zachodem słońca... brzuch znów mnie pobolewa z lewej strony a do żadnego lekarza nie mogę się dostać bo nie ma terminów :ico_placzek:
zrobiłam sobie kawę zbożową Caro z dużą ilością mleka, ciekawe czy będzie tak dobra jak Inka

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 12:35

aniabella, kurczaczku... weź no-spę i połóż się...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”