Jak mój Rafał 26, a moj byly 25 U mnie wogole duzo skorpionow jest i w rodzinie i w otoczeniu. Ja 8 listopada, moj brat 9, babcia 4. Kolega 3, drugi z 5.. no same skorpionyz 26 pażdziernika jestem
ja mam ten sam problem..polowe ciuszkow wypapranych deserkami i zupkami i nie chca sie doprac
mam pytanie za 100 punktow - jak pozbyc sie plam po gerberku z bodziakow? nie chca sie sprac
Zajrzalam tam.. rzeczywiscie sporo tam zalogoanych samych styczniowekjesli chodzi o forum to siedze na forum E-mama (tam to trzeba miec dopalacza zeby za dziewczynami nadarzyc )
Tez takchcialam ale nie wiem czy Rafala zdolam namowic.. no i jeszcze okolicznosci czy beda sprzyjac.żeby różnica wieku była około 2 lat
Oj.. może mu się to odwidzi przez ten czasco do 2 dzidzi to jabym chciala tak zaczac staranka jak sie przeprowadzimy ..czyl za okolo 3 latka ale moj maz nie chce drugiego dziecka...
Dzisiaj mam jeszcze jarzynową z ryżem z wczoraj. I staram się gotować na jeden dzień ale wiadomo nie zawsze wszystko mu się uda zjeść i zostaje na drugi, ale za to deserki robię na bierząco. I o żółtku całkiem zapomniałam chyba mu muszę dziś dorzucić do tej zupki.I pytanie do Reni.. co dzisiaj gotujesz swojemu bablowi? Juz probowalam raz zoltko ale wprowadze polowke co drugi dzien. A i jak gotujesz to codziennie czy od razu na 2 dni czy jakos tak?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość