Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2008, 13:29

Ewcik, oj te zębiska, niech już wyjdzie cała dwudziestka i bbędzie trochę spokoju :-D
Mój Karolcio śpi już półtorej godziny, bidulek z nosa mu tak leci, cyca nie mógł sobie pociągnąć przed snem, ciągnął, łapał powietrze i tak żewnie mówił "cycy, cycy" Czy to nie może być cały czas lato, albo przynajmniej słoneczko i cieplej trochę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 13:37

Kamizela,no ja Cie z tymi cycami rozumie doskonale,sama niedawno przezylam szok jak mleko zeszlo :ico_olaboga: ...wiem jak wygladaja,jak zeszloroczne sliwki :ico_placzek: ...i ja raczej nie wierze zeby masaze i inne cuda cos tu zmienily :ico_noniewiem: ...albo stanik push up albo kolejny bobas...

Ewcik,sliczna Ala,i widze ze sklaniasz sie chyba osatnio do rozu bardziej niz kiedys co?i jakie ma fajne paskowane trampki :-D :ico_brawa_01:

hahaha,no dalyscie sie zwiesc :ico_haha_01: salatka wloska to fachowa nazwa a tak normalnie to warzywna albo ziemniaczana

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

17 wrz 2008, 13:38

Alicja też już śpi dobre 1,5h. Czekam jak sie obudzi i jak przyjdzie Mariusz (ma urlop)i ruszamy na zakupy. Muszę młodej jakieś bodziaki w c&a kupić. Są po 9zł za sztukę i na prawdę dobrej jakości i przydałyby sie też rajstopki.

[ Dodano: 17 Wrzesień 2008, 13:40 ]
GLIZDUNIA, no niestety Ala ma sporo różowych rzeczy, bo trudno jest kupić coś ładnego nie różowego dla dziewczynki. No i ciotki kupują.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 14:13

wlasnie sie tak pożarłam z M ze poszło na noże i bluzgi
nigdy nie sadzilam ze on moze mnie tak nazwac

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2008, 14:35

jagodka24, kochana o co tak ostro poszło?
Ewcik, ale Ali ślicznie w różowym :D
Sikorka, kolejny zakatarzony dzieciaczek? :ico_olaboga:

Ja wczoraj miałam jakiś lepszy humorek :D. Niesteyy do czasu bo wieczorem się pokłóciłam z M. i efekt tego taki że się nie odzywam do niego. Jak zmądrzeje to może pogadamy.
Mój maleńki też ma dostać niedługo ząbki bo strasznie się slini i wszystko do buzi wkłada. Niestety nie wiem ile tego tam jest bo nie pozwala zajrzeć w buźkę.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 14:49

jagodka24, jak kotek? i o co poszło?

Ewcik, Ala super :)

GLIZDUNIA, nie wpadłabym na to, że sałatka włoska to warzywna...

Kinga wstała i zjadła trochę zupki... ale mało... zaraz ja zjem i młodej dam owocki, może chociaż je wciągnie...
przejasniło się trochę, ale jakoś nie chce mi się iśc na spacer

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 15:07

dziewczyny,co sie dzieje???klotnie wisza w powierzu...u mnie chwilowo zgoda ale pewnie niedlugo znajac zycie :ico_noniewiem: ....

Jagodka,pewnie bylo ostro skoro jakos Cie "nazwal"no przykro mi,ale wiesz ze takie sceny sie zdazaja niestety u kazdej z nas..oby jaknajmniej....no ale nawet u Sikorki ostro grzmialo wiec.....oby zgoda przyszla szybko!!!to samo Pati i do Ciebie,mowisz ze pogadasz jak zmadrzeje?hihihi ja bym na to nie liczyla,raczej na Twoje wybaczenia i litosc...to zazwyczaj jest tak ze ktos sie potem nad kims zlituje i przychodzi ta zgoda...znow na jakis czas...i potem to samo od poczatku :ico_haha_01: ....ciekawe jak tam mąż Lady sie spisuje na urlopie? :ico_noniewiem:

bylysmy w sklepie i na placu zabaw...nawet rundke po uzywanych zrobilysmy ale przypielam po dobroci maye do wozka i siedziala i nic nie zabierala :ico_oczko: ....a na placu zabaw mnie powalila z nog...ona umie wlazic na te drabinki dla duzych dzieci...taka mala a tak sie naciaga jak z gumy :ico_szoking: ...i nim dobieglam z laweczki to juz na drugim szczeblu wisiala :ico_puknij: ...dobrze ze podloze takie gumowe tam maja to nawet gdyby spadla to nic by sie jej nie stalo :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 15:12

GLIZDUNIA, zdolną masz córe, ale fktycznie to takie troche niebezpieczne - jeszcze zacznie po polkach w domu sie wspinac bo pomysli ze to podobne do drabinek... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 15:30

Doris,no w domu to raczej nie ma juz nic do wspinania...na krzeslo wchodzi od bardzo dawna wiec jak chce cos ze stolu to w kilka sekund jest jej....poza tym nic z mebli i polek nie mamy....no ale sam fakt ze juz wiem ze niemoge sobie usiasc na laweczce tylko lazic za nia...bo normalnie to sobie siedzielismy a ona biegala...na konika wejsc nie umie bo za wysoko duzo...zjezdzalnie opanowala do perfekcji wiec pomocy nie potrzebowala no i te drabinki ktore byly wysoko jej nie ciekawily...az do dzis :ico_noniewiem: ale zjezdzalnia chyba tez sie robo niebezpieczna bo juz kilka razy wbrew moim zakazom zjechala glowa w dol :ico_olaboga: ...bo widzi jak dzieci robia i potem taki efekt,ale tak stalam nad nia i grozilam ze sie rozmyslila...ale 2 razy najpierw zjechala...uparciuch maly....naprawde czasem to brakuje mi nerwow....a jej pomyslow nie! :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 15:38

przed chwilą przeżyłam chwile zgrozy... Kinga zaczęla się dusić jabłkiem. :ico_olaboga: Za duży kawałek ugryzła i chciała połknąc... Jeszcze się trzęsę jak o tym pomyśle...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”