od 3 dni je

no ale moze zacznie jesc pozadnie bo juz normalnie ciagle cos

u nas pogoda sie popsula

no kochana to zaniedługo ruszy jak już pupe podnosi a że się złośći to chyba normalne Antek też wpada w złość jak mu coś nie idzie wtedy to normalnieno i kolejny dzien minol a Iga nie raczkuje staje tylko na wyprostowanych rakach i probuje nonono podniesc co jej sie zcasem udaje potem zaczyna wyc ze wsciekloscia
kochana ale ona nie musi rączkami dotykac podłogi w tym raczej chodzi o nózki zeby ćwiczyła , rehabilitantka pokazywała antkowi zabawke a ten ją próbował dosięgnąć i przy tym ćwiczył nózki wiesz zabawke kładziesz na ziemi albo trzymasz trudno tak opisywać lepiej to zobaczyćSlonkowiec dzis robilam tak jak pisalas kladlam ja przez noge ale ja mam chyba za grube nogi bo jak dotykala ugietymi nogami podlogi z jednej strony to nie mogla dotknac raczkami albo ledwo ledwo
I tu sie z toba kochana nie zgodze wedlug wielu sprawdzonym mamom karmiacym swoje maluchy spokojenie dziecko mozesz karmic tylko piersia i dawac jesdynie jako dodatek wlasnie jakies zupki i dzidziol bedzie sie super rozwijac i wcale do nawet 9 miesiaca nie musisz nic dawac a mleko matki jest wystarczajacea nasze mleczko nie ma juz takiej wartosci odzywczej.Azeby dziecko przybiralo,roslo i zdrowo sie odzywialo p
No i dokladnie tak jest kochana ja tak Werke nauczylam tych zupek bo nie chciala a zapomnialam ze jestesmy teraz na nauce akceptacji kaszki z glutenem tzn 2-3 lyzeczki kaszki z glutenem przez miesiac co prawda juz moglam zaczac po 4 miesiacu ale wlanie Werka nie chciala a ja sie zniechecilam a od kad wiem ze tak powoli trzeba to juz sopko jest ja widze ze ona by juz ta kaszeke szamala normalnie ale jak pisza ze glutenem przez miesiac trza dawac w takich malusich ilosciach to sie zastosujemy bo to chodzi o przyzwyczajenie jelit i zoladka do glutenuo to zeby probowac dawac dziecku...bo jak nie bedzie sie prubowac to dziecko moze odmowic jedzenia i chciec samo mleko
lepiej tak bo moze sie bardzo zniechecic do nocnika tak kolezanki babel sie zniechecil i ma juz prawie dwa lata i omija nocnik szerokim lukiemWiec dzisisj ja podaszlam na nocnika ta jak zaczela wyc
i z tego wszystkiego wogole kupy nie zrobila
![]()
poczekam z tym nocnikiem jeszcze z miesiac
a jaki ? my tez zakupilysmy i narazie sie uczymy pic z niego nawet wychodzi ale daje jej tylko wode z soczkami troszke poczekam Najpierw nauczymy sie glutenu potem owockow a potrm soczki bo wole zeby wode pila a soczki jako dodatekoczywiscie w gre wchodzi tylko jeden rodzaj kubeczka![]()
chyba masz racje na to wyglada ze nabial bedzie bezis zjadlam wiecej nabialu niz kiedykolwiek i poliki zrobily sie czerwone,,,a wiec typuje teraz na przetwory mleczne a nie marchew
no to brawa dla misiulkaziewczyny ja jestem w szoku Antek zaczyna juz wstawać zamiast ruszać do przodu to prostuje nogi i robi mostek a pozatym jak tylko ma mozliwośc albo ktoś go chwyci zeby go posadzic to ten od razu na nogach ,no i zaczyna też niesmiało do przodu ruszać![]()
kochana milego spokojnego lotu czekamy na was!!!wpadam się tylko pozegnaćza 4 godziny będziemy w powietrzu
a po 9 już w Polsce-do usłyszenia!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość