to prosze o fotki..moja jeszcze tak nie bardzo gaworzy choc udaje jej sie jakies dziwki wydawac z siebiedziś przyszły dwie zabawki jako zawieszki do pałąka nad leżaczek i mały po prostu gada do nich, jak najęty
jeju Alanek jest super i taki duuuzy
oo, to ja znów nie mam problemów z tym.. Krzysiek świetnie sobie radzi z małym, ze starszym zresztą też i kąpie, karmi, usypia, chodzi z nim na rączkach, i zabawia śmialiśmy się, że odkrywa w sobie uśpione talenty, np. do śpiewania, bo Alutek uwielbia, jak mu się śpiewachce na chwile dac mała Pawłowi on bierze a ona w ryk i nie przestaje, dopiero u mnie sie uspokaja no i jak tu pod prysznic nawet skoczyc>>???
porobię potem, jak juz polożę chłopców spać, bo to mnie czeka i już zaczynam obmyślać plan, jak to zrobić samej, ale Norbert już jest chętny do pomocy, więc nie będzie najgorzejto prosze o fotki
dziękujęjeju Alanek jest super i taki duuuzy
noo, spokojnie z tym gadaniem Norbert tylko się uśmiechał, więc mi się wyrównuje w temacie gadaniamoja jeszcze tak nie bardzo gaworzy choc udaje jej sie jakies dziwki wydawac z siebie
własnie zaczelam smarowac bo strasznie piekąmilutka204, brodawki posmaruj bephantenem
powiem ci ze moj tez sobie radzi ale mała wrzeszczy na poczatku bylo ok jak jadla jeszcze z butli a odkad cycol to tylko ja i dlatego padamoo, to ja znów nie mam problemów z tym.. Krzysiek świetnie sobie radzi z małym, ze starszym zresztą też i kąpie, karmi, usypia, chodzi z nim na rączkach, i zabawia śmialiśmy się, że odkrywa w sobie uśpione talenty, np. do śpiewania, bo Alutek uwielbia, jak mu się śpiewa
nozobaczymy jak nam pojdziejiutro jak zajrze pewnie bedzie 300 stronka
oo widzisz, też jestem w szoku... zawsze mi się wydawało, że w macro wszystko najtańszea wiecie co bylam w macro myślałam ze tam taniej mleczko dla niuni kupie a tu nonono jeszcze drozsze niz w markecie takze zakupy sie nie udały..
noo, ja tam siedzę do 23.30 Waszego czasu, chyba że chłop wcześniej z pracy wróci także odpiszę na każdego posta, jak tylko zobaczę i 300 stronkę mam nadzieję, że pykniemy galopemjiutro jak zajrze pewnie bedzie 300 stronka
no ja wykapię małego, uśpię i się przyłączę.noo, ja tam siedzę do 23.30 Waszego czasu, chyba że chłop wcześniej z pracy wróci także odpiszę na każdego posta, jak tylko zobaczę i 300 stronkę mam nadzieję, że pykniemy galopem
ciekawe, czy mamy takie same mój chyba bardziej lubi pieska z tej firmy, bo on jeszcze szczeka , aa i mamy małpkę jeszczeJego ulubiona zabawka to słoń-przywieszka Lamaze.
noo, to gaga rządzimy same w domachMy dziś też sami się kąpiemy i usypiamy, bo tata poszedł na trening i wróci około 22.
suprrr Ty go nagraj, jak masz możliwość, to jedne z tych chwil,których nie da się potem powtórzyćCo do rozmowności, to Bartek gada jak najęty od kiedy skończył 5 tygodni, teraz to już nawet krzyknąć potrafi jak jest zły. No i śpiewa ze mną piosenki chłop polewa ze śmiechu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość