Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

25 gru 2007, 00:37

Witajcie kochane świątecznie
ja mimo okropnego zmęczenia nie mogę usnąć, a myślałam, że padnę na twarz już o 22, a męczę się do teraz :ico_noniewiem: ...
mężu biedny padł, ale coś nie za dobrze się czuł, ale wczoraj był na piwku i "trochę" popili, a dziś przed 5 musiał wstać do pracy to jeszcze rano na bani był hehe - za karę :-D
potem nawet mu przeszło, ale na wieczór już go zmogło i teraz od czasu do czasu mi tam pochrapuje za uszami :ico_oczko:
za chwilę zmykam pod kołderkę do niego może uda mi się usnąc.
Pozrdarwiam cieplusio i do sklikanka

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

25 gru 2007, 11:56

No jak tam mamuski swieta uplywaja?Widze ze nie macie czasu nawet napisac ale nie dziwie sie ja tez na chwilke wskoczylam bo mezus jeszcze spi a dzieci grasuja z prezentami :-) A wiecie co wam zdradze?Aska moze bedzie zla ze ja wyprzedzilam ale moze zreszta nie bo jest teraz przeszczesliwa bo miala w tym roku niesamowitego Mikolaja-Marek przyjechal zrobil jej w nocy niespodzianke :ico_brawa_01: Tak sie ciesze jej szczesciem ze az mi sie plakac zachcialo1

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

25 gru 2007, 18:08

Magda Sz. pisze:niesamowitego Mikolaja-Marek przyjechal zrobil jej w nocy niespodzianke

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No to mikołaj wywiązał się w 100% :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 gru 2007, 14:42

Magda Sz. pisze:Aska moze bedzie zla ze ja wyprzedzilam ale moze zreszta nie bo jest teraz przeszczesliwa bo miala w tym roku niesamowitego Mikolaja-Marek przyjechal zrobil jej w nocy niespodzianke :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a mówiłam ze zrobi niespodzianke i przyjedzie :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale sie ciesze suuper!!!!!!!!!!!
tak pozatym to witam was kochane.
my w wigilje obskoczylismy moich rodzicow i tesciow i nawet na pasterce byłam :-D wczoraj pojechalismy na wies w kieleckie do mojej babciw odwiedziny i jak jechalismy to zadzwonil moj brat i powiedzial ze babcie wzielo pogotowie do szpitala z kosciola ,naszczescie wszystko sie dobrze skonczylo i po kroplowce puscili ja do domu.wieczorkiem wrocilismy do swojego łozeczka a dzis jedziemy na impreze do tescia konczy 50 latek :ico_haha_02: aa od mojego mikolajka dostalam sliczny zegarek :ico_brawa_01: z reszty prezentow tez jestem zadowolona :ico_haha_02: trzymajcie sie kochane i nie przejmujcie sie przejedzeniem ja wcinam placki ile wlezie :-D

asika82
4000 - letni staruszek

26 gru 2007, 18:39

witajcie kochane moje! jak już magda Wam doniosła jestem przeszcześliwa! spałam sobie w noc przed wigilią i ktoś puka do drzwi tak ok 4 nad ranem, otwieram a to moj kochany z rogami renifera grającymi kolende na głowie. byłam w takim szoku bo jeszcze wieczorkiem pisał , że jest w szkocji- podstepny moj. Swieta super minęły, nawet wczoraj byliśmy wieczorkiem u znajomych i jest pieknie. Marek strasznie sie ze mnie śmieje, że chodze jak kaczka i wogole przedrzeznia mnie, że tak sie zmieniłam. bedzie prawdopodobnie miesiac w polsce, planujemy od 2 stycznia wyjazd w gory ale zobaczymy czy nic sie nie zmieni. jak na razie ja bardzo chce bo czuje sie dobrze. jestem bardzo, bardzo szcześliwa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D marek przez 2 miesiace sie nie golił i zawsze mowił na skypie, że zapomniał podłaczyć kamerke wiec ja o tym nic nie wiedziałam. wyglada przez brode zupełnie inaczej , ślicznie! :-D

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 gru 2007, 18:52

asika82 pisze:witajcie kochane moje! jak już magda Wam doniosła jestem przeszcześliwa! spałam sobie w noc przed wigilią i ktoś puka do drzwi tak ok 4 nad ranem, otwieram a to moj kochany z rogami renifera grającymi kolende na głowie. byłam w takim szoku bo jeszcze wieczorkiem pisał , że jest w szkocji- podstepny moj. Swieta super minęły, nawet wczoraj byliśmy wieczorkiem u znajomych i jest pieknie. Marek strasznie sie ze mnie śmieje, że chodze jak kaczka i wogole przedrzeznia mnie, że tak sie zmieniłam. bedzie prawdopodobnie miesiac w polsce, planujemy od 2 stycznia wyjazd w gory ale zobaczymy czy nic sie nie zmieni. jak na razie ja bardzo chce bo czuje sie dobrze. jestem bardzo, bardzo szcześliwa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D marek przez 2 miesiace sie nie golił i zawsze mowił na skypie, że zapomniał podłaczyć kamerke wiec ja o tym nic nie wiedziałam. wyglada przez brode zupełnie inaczej , ślicznie! :-D

asika to strasznie fajne co zrobił Marek. Ja nie wierzyłam, że to zrobi i cieszę sie, że się myliłam :-D To chyba najwspanialszy prezent jaki mogłaś dostać na święta.

My niedawno wróciliśmy do domku od moich rodziców i odpoczywamy sobie po lenistwie :-D

asika82
4000 - letni staruszek

26 gru 2007, 19:16

mamamonia pisze:To chyba najwspanialszy prezent jaki mogłaś dostać na święta.
tak tak tak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

26 gru 2007, 19:40

Magda Sz. pisze:Aska moze bedzie zla ze ja wyprzedzilam ale moze zreszta nie bo jest teraz przeszczesliwa bo miala w tym roku niesamowitego Mikolaja-Marek przyjechal zrobil jej w nocy niespodzianke :ico_brawa_01: Tak sie ciesze jej szczesciem

asika82 pisze:witajcie kochane moje! jak już magda Wam doniosła jestem przeszcześliwa! spałam sobie w noc przed wigilią i ktoś puka do drzwi tak ok 4 nad ranem, otwieram a to moj kochany z rogami renifera grającymi kolende na głowie. byłam w takim szoku bo jeszcze wieczorkiem pisał , że jest w szkocji- podstepny moj. Swieta super minęły, nawet wczoraj byliśmy wieczorkiem u znajomych i jest pieknie. Marek strasznie sie ze mnie śmieje, że chodze jak kaczka i wogole przedrzeznia mnie, że tak sie zmieniłam. bedzie prawdopodobnie miesiac w polsce, planujemy od 2 stycznia wyjazd w gory ale zobaczymy czy nic sie nie zmieni. jak na razie ja bardzo chce bo czuje sie dobrze. jestem bardzo, bardzo szcześliwa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D marek przez 2 miesiace sie nie golił i zawsze mowił na skypie, że zapomniał podłaczyć kamerke wiec ja o tym nic nie wiedziałam. wyglada przez brode zupełnie inaczej , ślicznie! :-D

no to kochana ciesze się razem z Tobą Waszym szczęściem i trzymam kciuki za wypad w góry! super, że przyjechał i to na tak długo, nadrabiaj zaległości i ciesz się każda chwilą
u nas leci, wczoraj byli znajomi i miło wieczorek spędziliśmy, dziś lenistwo :ico_oczko:
buziaki

asika82
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 11:55

witajcie kochane juz po świetach! ja szczesliwa jak nigdy!! jest super i Marek taki miły, zupelnie inny taki dorosły tatuś już na całego. nie macie pojecia jak sie ciesze, że przyjechał tylko martwie sie, ze jesli az tyle zostatnie to bedzie ciezko mu pewnie dlugo posiedziec jak juz mały sie urodzi. bo teraz maja przestoj w pracy i on wredny juz od 1 listopada wiedział,że bedzie na świeta!!!! ja bym nie wytrzymała i bym sie wygadała. twardy jest !!!!! hahahah

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 gru 2007, 11:57

asika a Marek planuje tam wracać na długo jeszcze? Nie myśli o byciu tu z Wami?

Ja sobie leniuchuję, a popołudniu mam wizytę u lekarza :-) Posłucham sobie serducha Julki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”