JoannaS, śliczny piesio.
jak nie chce jesc suchej karmy to mu ją rozmocz trochę :) na pewno zje :) ja mojemu jeszcze rozmaczam do dzis, choc zaczyna jesc suchą :) alnbo kup ta gotowa mokrą :)
tak robie bo mi kazali i nie chce jeść.to mu ją rozmocz trochę :) na pewno zje :)
tak to tez tłumacze ale strach jest zeby nie zaczął wymiotowac z głodu czyc cuś i jeszcze wydaje mi sie ze ta pani za wczesnie mi go wydała. powinien jeszcze z tydzien u niej posiedziec. ale juz za pozno wiec nie bede sie stresowac.po prostu dostał się do nowego domu i trochę tęskni za starym domem,dajcie mu troszkę czasu a będzie dobrze
Dokladnie. To normalne, że nie będzie początkowo chciał jeść. Pokarm w postaci jak najmniejszych kuleczek. No i jeśli dalej nie będzie jadł namocz troszkę te kulki. Moja ni chciała tak jeść. kilka dni się podietkowała, a do dzisiaj wcina jak głupia.na pewno zacznie jeść ,po prostu dostał się do nowego domu i trochę tęskni za starym domem,dajcie mu troszkę czasu a będzie dobrze
Grunt wychodzić o stałych porach. Szczeniak sika po każdej zabawie i po każdym spaniu Te podniecenie które towarzyszy mu w zabawie tak działa na potrzeby fizjologiczne.wychodzimy na ogrodek na kilka minut ale jeszcze sie nie udalo złapac siku .
Szczeniak 8 tygodniowy nadaje się do oddania nowym właścicielom. Pies nie tęskni za mamą szybko zapomni ważne by miał ciepło i miłość u Was, a szybko się zaadoptuje.i jeszcze wydaje mi sie ze ta pani za wczesnie mi go wydała. powinien jeszcze z tydzien u niej posiedziec.
- czyli git,troche jest zestresowany,to i apetyt gorszy,nie martw sie - jak sie zaaklimatyzuje u was,to nadrobii narazie 4 razy siku zrobil i dzis 1 kupke.
- my na noc w pokoju wszedszie gazety wykladalismy,a ten dziad i tak zawsze jakos trafil i na wolne od gazety miejsce sikal, wiec latam tylko i wycieram i mnie czasami trafia.
ja jestem za bo to małe pieski , ale byłam przekonana ze mąż sie nie zgodzi. zawsze mowil tonem podniesionym ze jak tylko zobaczy psa w lozku to ja wylece razem z nim szybciej niz tam weszłam. a tu prosze jak powiedzial do mnie wez go i poloz do lozka to mi szczena opadła. i ponoc przez 1h gryzl mu zegarek a potem do mnie przyszedl i do 6tej tak spał .Co do spania w łóżku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość