[ Dodano: 03-09-2012, 08:03 ]
Witajcie,
jak u Was pierwszy dzień w przedszkolu? U nas na razie bez płaczu , wszystko nowe, wiec jest fascynacja, ale podejrzewam, że jutro moze być gorzej. To samo przechodziliśmy w żłobku a jeszcze pani przywitała cukiereczkiem i po parapecie chodził kotek, więc mała zadowolona
U nas Madzia już wiedziała dokąd idzie więc juz w domu wołała, ze nie chce do przedszkola. Dwa dni weekendowe przerwy i dzis historia od początku: płacz i wyrywanie się.
Magda33, pierwszego dnia dzieci podobno własnie najchętniej idą, bo nie wiedzą jeszcze co je czeka. Jutro już będą wiedziały dokąd mama je prowadzi.
Nastawiam się na cały pierwszy miesiąc taki.
ja tak samo. Wiem właśnie, że pierwszego dnia jest fajnie, a potem gorzej Moja Zosia dzis juz w piżamie chciała jechać do przedszkola, jutro będzie wymyślać żeby tylko zostać w domu.
Cześć
u nas dziś Olek został bez problemu, po drodze do przedszkola mówi mi "w przedszkolu jest tak samo jak w żłobku, odprowadzisz mnie, pobawie sie, a potem babcia po mnie przyjdzie"
mam nadzieje że większego problemu nie będzie mimo 2 miesięcznej przerwy
mam nadzieje że większego problemu nie będzie mimo 2 miesięcznej przerwy
u nas Zosia miała tylko miesiąc przerwy, ale w żłobku potrafiła płakać rano, po tygodniu nieobecności, więc nastawiam się na płaczliwe poranki...choć moze będę pozytywnie zaskoczona - zobaczymy