Madleine, jaka Ty jesteś śliczna
a Marcinek ma piękne oczka iw ogóle też śliczny chłopczyk
ja tu juz ani pół swojego zdjęcia nie wkleje bo ja taki brzydki mamor
Wrócą do poprzedniego stanu, nie martw sięa mi po ciąży piersi trochę obwisły nad czym troche ubolewam,ale mowi się trudno
Chwilowo obraziłam się na kościół i nie mamy planów. Chociaż z drugiej strony później będzie już zimnoQanchita, a u Ciebie jak z tymi chrzcinami?
powiem wam że Agatka miała teraz ewidentnie skok rozwojowy
To się uśmiałam Zawsze potrafisz mnie rozbawićbo ja taki brzydki mamor
ale gadasz bzdurybo ja taki brzydki mamor
no i dobrze mówi Ty pisałaś że chyba nie wracasz do pracy tak? No to idź na wychowawcze i w trakcie sobie odwieś na kolejną ciążężeby nie bać się kolejnego dziecka żeby tak za 2-3 lata sobie machnąć
Dopiero? Ja już bym najchętniej obiad wszamałaidę jakieś śnaidanie opitolić...
Wczoraj jak mi słońce w okna zaświeciło i zobaczyłam te tysiące małych łapek na szybie to dziś z samego rana je obleciałambiorę się za porządki pomału bo się nie wyrobię a tu okna cza przemyć bo ledwo swiat widać przez nie
A nie azalia? Ja też biorę.przepisał tabletki AZARIA dla karmiących
wow jak super się nim bawi juża to zdjęcie z rodzaju: rany julek, ja trzymam lwa
ja też idę na sniadanie. Ale ja późno wstaję. Znaczy dzisiaj o dziwo o 7:30 ale nie miałam kiedy zjeść, Tomka do szkoły szykowałam, malego usypiałam, ale potem nadrabiam dobra lecęDopiero?
cel jest jeden- wepchać do paszczy ale często jej po prostu wypadaja te zabawki z rąk. daję tylko miękkie bo plastikami to by sobie głowe poobijaławow jak super się nim bawi już
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość