Gdzie sie wszyscy podziewaja?co u Was slychac ?jak Wasze maluszki?
U nas dzien za dniem sie kreci,Rasperek polubial kapiele ,uroczo sie smieje ,jak go poloze na przebierak to od razu ma banana na buziunce,wydaje superanckie dzwieki przy tym,juz rozpoznaje jak tatus wraca z pracy,jak tylko tatus sie do niego odezwie to go szuka.
Tylko nadal mamy problemy z kupkami,ciagle sie prezy i placze przestalam pic mleko przez tydzien czasu ale to wcale nie pomoglo,nie wprowadzalam zadnych nowych zeczy do jedzenia a on nadal sie meczy!mam nadzieje ze dlugo to juz nie bedzie sie ciagnelo,tak bardzo jest mi go szkoda!
Mam pytanie do Was mamuski,czy wasze maluszki tez maja sny?bo Rasper od kilku dni jak go klade spac to widze ze cos mu sie sni bo sie usmiecha i po max 2min wybudza sie wystraszony i rozglada sie po calym pokoju jakby czegos sie przestraszyl! przytulam go i mowie do niego zciszonym tonem i powoli znow zasypia,ale czasem mamy kilka podejsc zeby zasnal ladnie i zostal w lozeczku!
No i ladnie przybieramy na wadze juz mamy 4880
I za tydzien mamy nasze pierwsze szczepienie oczywiscie jestem przerazona...
Moj Rasper tez kicha, czasem jak go przewijam i najbardziej to po kapieli!Daniel dość często kicha, tak parę razy na dzień... też tak macie
A i jeszcze zapytam jaka temperature macie w domu dziewczyny?u nas jest 22-23stopnie ale czasem mam wrazenie ze jest mu zimno, przy kapieli temp jest 23-24 a on zawsze sie trzesie jakby mu zimno bylo
jak po wypadzie zrelaksowalas sie? mi samej sie marzy wypad choc na kilka godzin samej,chocby na zakupyOdpocznę za wszystkie czasy. :)
Pozdrawiam wszytskie mamusie i odezwijcie sie!!