Ja bym proponowała coś stylowego i modnego, takiego, co się przyda i będzie na pewno pasować. A mam na myśli okulary Vogue. Mają ładny design i ten motylek z boku... Bardzo się mi podobają i sądzę, że na prezent byłyby idealne. Zobaczcie same
http://ubutik.pl/okulary-vogue . Takie okulary są uniwersalnym prezentem, który będzie pasował do wielu kreacji i stylizacji. Teraz już bliżej do wiosny to okulary przeciwsłoneczne również się przydadzą :) Ilość osób, dla których internet i publikowane w nim strony internetowe jest podstawowym źródłem wiedzy i informacji, jest niezliczona i wciąż rośnie. W sieci szukamy różnego rodzaju usług, od zupełnie podstawowych jak np. fryzjer, kosmetyczna, po specjalistyczne jak prawnik.Wyszukujemy strony www z informacjach o lokalach, urzędach, szkołach itp. Tradycyjne książki telefoniczne odeszły w zapomnienie. Z tego właśnie względu, Internet jest idealnym miejscem, aby zaprezentować potencjalnym Klientom swoją firmę. Jednak strona internetowa nie zawsze ma charakter biznesowy, często jest sposobem na podzielenie się z innymi własnymi zainteresowaniami, hobby, pokazaniem tego, co tworzymy. Proces tworzenia strony www to skomplikowany proces, na który składa się kilka etapów: Stworzenie koncepcji i analizy - tu zastanowić się należy nad tematyką strony www. Ponadto klient określić powinien funkcje, jakie chce, aby strona posiadała, czyli co będzie można na niej zobaczyć i zrobić. Projektowanie stron internetowych - to wykonanie projektu graficznego, który zawierać będzie elementy wizualne strony takie jak: kolorystykę, czcionkę, nawigacje, nagłówki, obrazy, boksy itp. Dobrze zaprojektowana strona ma przede wszystkim na celu zachęcenie klientów do jej odwiedzenia i wywołanie u nich pozytywnych skojarzeń z firmą. Proces tworzenia strony oraz aplikacji internetowych - obróbka graficzna i programowanie. Wdrożenie i hosting stron internetowych - czyli zamieszczenie strony www w internecie i udostępnienie jej użytkownikom. Jeżeli posiadamy własną firmę i zależy nam na jej profesjonalnym zaprojektowaniu, warto zdać się na doświadczenie i zmysł doświadczonego web designera.