Kobieta niezależnie czy jest mamą czy panną, mężatką to zawsze powinna o siebie odpowiednio dbać. Ostatnio na przykład kupiłam sobie Remescar na cienie i worki pod oczami bo mam dość mocne odkąd mam maluszka w domu. A wiadomo że chce ładnie wyglądać jak gdzieś wychodzę
też staram się znaleźć czas na wszystko i jakoś jak na razie daję radę, ale te kilka godzin w tygodniu strasznie trudno wyrwać pomiędzy obiadami, pracami, sprzątaniem, opieką nad dzieckiem ;/
Żeby się czuć atrakcyjną mamą wystarczy zdrowo się odżywiać i znaleźć przynajmniej te 20 minut dziennie na ćwiczenie. Czas zawsze się znajdzie, no chyba, że mamy więcej niż jedno dziecko ;d
myślę że 20 minut to każdy znajdzie nawet przy dwóch dzieciach ;) trzeba po prostu chcieć a nie szukac usprawiedliwień. poza tym nawet spacery z dzieckiem duzo robią :)
Każda atrakcyjna mama powinna nosić nowoczesne torebki i ja moge taką stronę polecić www.emanzana.pl. Polecam zajrzeć na stronę tej firmy i zakupić torebkę, nerkę lub plecak ala torebka.