Jesteśmy i my na nowym wątku .
U nas dziś pogoda fatalna pada od rana i siedzimy w domku, młody poszedł teraz spać to mam chwilkę spokoju, pasowałoby mi posprzątać coś, ale wykorzystam ten czas pozyteczniej pisząc posta .
Jeśli chodzi o jedzenie to ja nie mam odpukać w niemalowane problemu z Krystkiem, on lubi i mleko i kaszki i jogurty, a zupkami i mięskiem też nie gardzi. Pisałam wam kiedyś, że młody ma uczulenie na rączkach, tam skóre ma bardzo suchą i wygląda to mniej więcej jak duży liszaj. Byłam z nim kiedyś u dermatologa i kobita mi powiedziała, że prawdopodobnie to od mleka krowiego . Nastraszyła mnie trochę, że to skaza białkowa teraz się objawiła, wogóle nie wiem co o tym myśleć, bo skoro to skaza to dlaczego to uczulenie ma tylko na rękach? Co wy myślicie o tym?
MRÓWECZKA - ja też mam ostatnio jakiegoś agresora. Wszystko mnie wkurza, wogóle czuję jakbym stała w miejscu, każdy dzień prawie taki sam... monotonia straszna i Krystiano tak jak Eryś niespokojny duch wszystko na nieeeeeeee
KOLKA - super, że poradziłaś sobie z biegunką Julci , ja słyszałam, żeby w razie wymiotów poratować się Colą Light, Pani w aptece mi podpowiedziała.
MORDKA - też mam ostatnio straszne problemy z wejściem na TT, pojawia mi się tak samo jak Tobie biała strona...
Duże brawa dla grzecznego Kacperka
KASIK - fotki z Zoo fantastyczne, Viki na moje oko to cały tata
AGI - ząbki May na pewno wyjdą, spokojnie czekaj, a nim się obejrzysz córunia będzie gryzła mamę. Krystian ma na razie 5 zębalków, ostatnio dwie górne jedynki mu wyszły. Koniecznie pokaż nowe zdjęcia synowej.
KAMELEK - Lenka to śliczna dziewczynka
CARO -
dobreDo tej pory się śmieje sama z siebie bo dumamłam jak ty Julkę odgazowałaś
SYLA - jakbyś nie znalazła noclegu nad morzem, to zapraszam w góry, kwatere prywatną już dziś mogę wam zarezerwować