noo, to jak najbardziej możesz pić tee herbatkę, wtedy Młodemu będzie z całą pewnościa lżejw nocy karmię piersią a w dzień butelką, ale ściągniętym mlekiem
Może być zwykła koperkowa:)a jak ona się nazywa???
Byle nie na brzuszku .Ja mojego kładłam lekko na boczek,raz na jeden,raz na drugi i podpierałam poduszką.Mam przykre rodzinne doświadczenie jeśli chodzi o spanie noworodków na plecach-moja siostra jak miała 2 tyg. zachłysnęła się mlekiem przez sen leżąc na plecach.Na szczęście nie oddychała tylko kilka sekund i nic sie nie stało,ale gdyby moja mama nie weszła wtedy do pokoju to by się udusiła.a jak najlepiej układać dziecko do snu?? bo mój synuś zauważyłam, że lubi najbardziej na pleckach
ojjjjjjjj to rzeczywiście straszne, też się tego boje, także w ciągu dnia jak z nim leże to uważam a w nocy kładę na boczkiByle nie na brzuszku .Ja mojego kładłam lekko na boczek,raz na jeden,raz na drugi i podpierałam poduszką.Mam przykre rodzinne doświadczenie jeśli chodzi o spanie noworodków na plecach-moja siostra jak miała 2 tyg. zachłysnęła się mlekiem przez sen leżąc na plecach.Na szczęście nie oddychała tylko kilka sekund i nic sie nie stało,ale gdyby moja mama nie weszła wtedy do pokoju to by się udusiła.
Dlatego właśnie kładłam Bartusia na boczki i teraz też zamierzam tak robić.
noo, suprr wieściu nas dziś położna była, z synusiem ok , przytył o wyjścia ze szpitala 300g
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość