bigottka, Ja mialam poronienie samoczynne wiec moja polozna powiedziala mi ze juz po pierwszym cyklu moge zaczac sie starac o dzidzie gdybym miala zabieg to wtedy trzeba odczekac od 3 do 6 miesiecy
My jesteśmy
Wiem i dziekuje kurcze gdyby nie forumek i kochane kobitki to nie wiem co by bylo :ico_buziaczki_big:
AsiaNL, to tak jak u mnie. Ja czasami o takie bzdury się pytam ale nie tu. Mogę powiedzieć co mnie boli i to mnie najbardziej cieszy bo z moim P. to nie mogę rozmawiać na takie tematy bo on jak twierdzi nie wie i się nie zna.
bigottka, Nooo ja mam podobnie z M on zawsze udaje ze mnie nie słucha a z przyjaciolka nie moge pogadac bo wiecznie mowi ze sie uzalam nad soba no mam jeszcze jedna psiółke Andzie z nia moge normalnie pogadac
AsiaNL, Ty masz chociaż z kim gadać bo u mnie to ciężko jest jedynie z bratową ale wydaje mi się że co ja mówię to jej przykrość sprawia bo ona straciła fasolkę w maju teraz
AsiaNLdzięki .więc będziemy razem trzymac kciuki.ja wierzę że mi też się uda.
a co odczekania ja miałam zabieg i pytałam lekarzy(kilku w szpitalu) i położnej to powiedzieli że dwa- trzy cykle i można zacząc próby starania o maleństwo.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2009, 09:42 przez zuzab, łącznie zmieniany 1 raz.
bigottka, Niektorzy lekarze tak kaza odczekac zeby psychika kobiety odpoczela. Ja bardzo szybko doszlam do siebie a to tylko przez to ze jak najszybciej chcialam starac sie o kolejna dzidzie
ja w ogole nie czekałam starałam sie od razu z tym ze nie miałam zabiegu a udało mi sie w 3 cyklu, kumpela mi w tedy mowiła ze zajde dopiero w tedy jak organizm bedzie juz gotowy i z tego co widziałam to by sie zgadzało bo kazdy moj cykl po poronieniu był inny a dopiero ten 3 -ci był taki jak miał byc i co ciekawe nawet nie był taki owocny a sie udało