My od poczatku pampers 2,a teraz pampers aktiv 3. Jak dla mnie najlepsze Ostatnio kupilismy Huggies Clasic 3 i bez rewelacji. Pierwszy i ostatni raz. Jak dla mnie malo chlonne.
A nam wszystkie pieluchy przeciekały bokiem-huggies,pampers2 a o happy bella to nie wspomnę(musiałam boki wycinać nożyczkami bo jakieś debilne falbanki gniotły synka w nóżki i nie dało rady dobrze go zachałęzać).Teraz babcia przez przypadek kupiła pampers activ baby i REWELACJA!Jeszcze żaden nie przeciekł.A czy częściej przeciekają chłopcy,czy dziewczynkom też to się zdarza????
Witam, my używaliśmy pampersów 1 i 2, ale kupowaliśmy także biedronkowe DADA. Teraz kupujemy tylko te z biedronki i dla nas są bardzo fajne. Przekonałam się do wyrobów z biedronki po mokrych chusteczkach, które sama używam do zmywania makijażu. Używam je od 3 lat (te zielone dada) i jeszcze nigdy nic mi po nich nie było. Jak kiedyś używałam pampers (chusteczki) to po jakimś czasie szczypała mnie buzia a po DADA jeszcze nigdy nic mi nie było i z pupcią mojego Igorka jest podobnie.