czesc
moja Antosia w nocy zrobila sobie znowu 2 godzinna przerwe, kiedy tospanie jej sie wyreguluje?
Ja się obawiam, że młody ma na coś uczulenie. Buzia zrobiła się jak tartka. Ja tak mam jak zaczyna pylic olcha i topola. Smaruje mu to kremem, który kiedyś poleciła mi dermatolog (jest też dla niemowląt od 1.dnia), pomaga ale nie do końca. Mam nadzieję, że przejdzie szybko.
oby mu szybko przeszlo, ja zawsze myslalam, ze wysypka to swiadczy o alergii pokarmowej, nie wiedzialam ze tak tez moze sie objawiac wziewna
Pawełek ma odparzoną pupkę
oj biedny, oby mu szybko przeszlo, a moze sprobuj sudocremem posmarowac go, czy schodzi po bepanthenie?
Do tego strasznie mu zaropiało oczko

Całe sklejone i zaropiałe. Przemywam solą fizjologiczną i właśnie zaparzyłam herbatkę i będę przemywała. Macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby na zaropiałe oczko?
my tez mielismy ten problem, bylismy u okulisty, Tosia dostala kropelki i mielismy masowac i uciskac , jedno oczko juz ok, drugie jeszcze troche ropieje, ale okulistka mowila, ze tak moze byc i zebysmy kuracje z kropelkami powtorzyli jeszcze za tydzien
sprobuj ta sola przemywac, a jak nie przejdzie, to przejdzcie sie do okulisty
no wlasnie marudzi i domaga sie towarzystwa,
to tak jak Antosia, tez nalezy raczej do dzieci co malo spia w dzien
zamowilam hustawke na prad, maz w poniedzialek ja odbierze, zobaczymy moze sie troche w niej zajmie