Witajcie,witajcie
przaszam wiem,moja wina
Ale przez ostatni tydzień było zamieszanie straszne
Najpierw Maks dostał w przedszkolu wysokiej
39,5 i mój mąż musiał jechać,po niego i do lekarza z nim-na szczęście okazało się ze ma tylko mega anginę i ten kaszel
Ale jest już lepiej
Tyle tylko,że byłam na kontroli w czwartek i musiałam zabrać ze sobą Michasia,bo dwie nocki mi zarwał,a do tego w środę dostał 39,1.Zaraził go Maksior,ale u niego to dopiero się wszystko rozwijało! Teraz jest tak,ze leci mu z nosa przezroczysty katar(praktycznie woda),jedynie jak sobie psiknie to wiszą mu świeczki,hi,hi,hi-schodzi mu choroba
A ja sama skończyłam już wykłady-teorię i zaczynam jazdy
A w czoraj wieczorkiem zakończyliśmy cały tydzień pracy na imprezce u przyjaciela(30-stce),którą wyprawiał w klubie,więc wybawiłam sie za wszystkie czasy,no i nawet sobie popiłam,hi hi
Jejku dziewczyny jak ja się stęskniłam za wami
Jak ja tęsknię za czasem,który spędzałam w domu,spokoju
A ostatnie tygodnie-to było tak;praca,dzieci,wykłady,dom
A i wieczorami to zasypiałam z małym na fotelu,szał ciał normalnie!
Domi-jako,ze ty masz pierwszeństwo składam tobie najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia...
1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom; 2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły; 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach; 4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora; 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa, rozpalajcie; 7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta; 8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie; 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek; 10. A gdy siwe obie głowy - damy Wam poradnik nowy.
Wszystko co piękne na tym świecie, Wszystko co tylko szczęście wróży, Niech się Wam razem w jedno splecie, I będzie słońcem w życia podróży. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Cholercia muszę spadać i połozyć spać dzieci,jak co to wletę zaś