mówią ze drugie jest przeciwieństwem pierwszegopragnelabym by to drugie tez takowe bylo oj daj nam Boze

u mnie potwierdzilo sie w 100%mówią ze drugie jest przeciwieństwem pierwszego tak, ze szykuj sie na jazde bez trzymanki
ja tez sama gotowalam dla maluszkow bo nawet nie chcieli jesc z tych sloikow od razu odruch wymiotny mielia z innej beczki zaczynam wprowadzac Patrkowi nowe jedzonko,bo moje mleko to juz za malo. ciekawa jestem czy macie jakies fajne pomysly na pierwsze posilki. bo chcialabym narazie sama cos pichcic a nie od razu ze sloiczkow. moze jest jakies forum na ten temat?
o to rzeczywiscie da ci sie maluszek wyspaca mój synek powariowałbudzi sie o 4 rano codziennie i nie śpi do 10.00
![]()
![]()
![]()
normalnie coś mu odbija
![]()
a ja mam oczy na zapałki
-dam jak bedzie zjadliwa hehe ,bo nowy przepisik probowalamEmalia jaką zapiekanke robisz???? dawaj przepis
-no wlasnie wiem,ze tak mowia i zalamana jestemmówią ze drugie jest przeciwieństwem pierwszegotak, ze szykuj sie na jazde bez trzymank
-kurcze Madziu to moze ja juz teraz strzele sobie w lebu mnie potwierdzilo sie w 100%Olus to byl aniol dokladnie mialam tak jak Emalia a Dawid to diabel wcielony,rzadziciel,juz po urodzeniu pokazal jak glosno potrafi krzyczec a odkad skonczyl 2 tyg to juz rogi mu zaczely rosnac
![]()
![]()
-kurcze Madziu to moze ja juz teraz strzele sobie w leb
no ja ci za bardzo niepomoge bo moja Wiki ma juz skonczone 4,5 rokua z innej beczki zaczynam wprowadzac Patrkowi nowe jedzonko,bo moje mleko to juz za malo.
Marta to naprawde masz meksykmój syn jest jakiś inny dzis obudził sie o 3 w nocy na mleko i nie spał do 8 rano mówie Wam Meksyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ledwie zyje
ja tez tak slyszalam ale mam nadzieje ze niebedzie tak zle i napewno sobie poradziszCytat:
mówią ze drugie jest przeciwieństwem pierwszego tak, ze szykuj sie na jazde bez trzymank
-no wlasnie wiem,ze tak mowia i zalamana jestem
tez mam taka cicha nadziejeja tez tak slyszalam ale mam nadzieje ze niebedzie tak zle i napewno sobie poradzisz
no widzisz jaki maly cwaniaczek,juz dobrze wie co zrobic,by miec jak pragnieco do mojego malca,to chyba z zabkami to falszywy alarm. Pewnie jakis wirus go atakowal a w nocy poprostu chciala spac z nami
no cos ty Emalia jakie by nie bylo dzieciatko bedziesz je kochac z calego serca i na pewno sobie poradzisz-kurcze Madziu to moze ja juz teraz strzele sobie w leb
ojejmój syn jest jakiś inny dzis obudził sie o 3 w nocy na mleko i nie spał do 8 rano mówie Wam Meksyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ledwie zyje
no wlasnie to jest najwazniejsze i tego sie trzymajnaszczescie Wiki pogodna i przeszczesliwa i to najwazniejsze
tez tak myślałam, ale On wariuje, śmieje sie i krzyczy , wiec chyba nie zębyojej moze to wlasnie zabki daja o sobie znac dlatego maluszek nie moze spac spokojnie
kurcze Madziu trzymam kciuki, zeby jednak sie nie rozmyślilitroche sie niecierpliwie bo juz tydzien minal od tej drugiej rozmowy i mieli przyslac kontrakt do podpisu a tu cisza mam nadzieje ze sie nie rozmyslili
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość