i jeszcze fartuch bo u mnie wymagany na dietetyce
jak sprzedam suknie to w koncu wymarzona szafe zakupie
a i niedlugo mam badania genetyczne ktore w jakis sposob maja pomoc mojej 6 leniej \siostrze w operacji bo jeszcze nie chodzi

taką narożną bo nie jest duza i nie jest zbieraczem kurzu jak ten regalik co mamyjaką szafę chcesz kupić?
jeszcze nie wystawilam na allegro musi suknia pralnie odwiedzic ale moge foty wstawic zaraz jak chceszPokaż linka do sukni..
moje 2 siostry i brat sa niepelnosprawni, maa chore nogi i rece, siostra i brat juz wszystkook operacje byly porzadne wiec dosyc szybko wstali na nogi mimo ze siora miala 6 operacji a brat 7 w tym tez 1 na reke.A co z Twoją siostrą jest???
moje 2 siostry i brat sa niepelnosprawni, maa chore nogi i rece, siostra i brat juz wszystkook operacje byly porzadne wiec dosyc szybko wstali na nogi mimo ze siora miala 6 operacji a brat 7 w tym tez 1 na reke
a najmlodsza niestety w bialymstoku powiedzieli ze juz sie nie podejma kolejnej operacji wiec rodzice powiezli wczoraj ja do Otwocka kolo Wawy
a tez miala juz ok 5 operacji na nozki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość