79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

23 lis 2009, 22:10

Witajcie:)
U nas ogromny postep. Kacper spi juz od 30 min. :ico_brawa_01: wiecie u nas to chyba wszystko wynikalo z braku konsekwencji. Jest bardzo dobrze czytam bajke a on zasypia jestem w szoku ze tak szybko zalapal obym tylko nie za wczesnie pochwalila :ico_oczko: Jak dobrze pojdzie z tym spaniem to chcemy isc na sylwestra dwa lata spedzilismy w domu a jak bylam w ciazy to tez byla nonono a nie zabawa wiec baaardzo bym chciala... Jeszcze zostaje pogadac z moja babcia bo chba na mame to nie mam co liczyc wczoraj cos nawiazalam ze fajnie by bylo ale jakos nie widzialam chceci to prosic sie nie bede a babcxie mam na tym samym osiedlu to rano go odbierzemy. Jutro mam rozmowe w sprawie pracy ale nie spodziewam sie wiele.
Preudenc a na czym bylas? kolezanka mnie ciagnie na ta 2 cz Zmierzchu.

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lis 2009, 22:20

Ania zamawiamy z kazimierza z bombay tandoori, ale jak się zamawia za 100zł to dowożą za darmo taksówką bo chyba jako tako swoich samochodów nie mają. Jedzenie jest nawet drogie ale pyszne, więc jak się zamawia w jakieś 4 osoby to te 100zł wyjdzie, jesli za mniej to trzeba dodatkowo za taxi zapłacić, ale knajpka jest przyjemna więc spokojnie można się z rodzinka wybrać. Polecam jeśli ktoś lubi indyjskie smaczki. ja oczywiście nie biore nigdy pikantnych bo nie przepadam, ale jest duży wybór różnych potraw, nawet jagnięcina więc jest dobrze :ico_oczko: Fajnie, że filmik się spodobał :ico_brawa_01: Brawa dla Tosi za smoka, kilka dni i będzie dobrze.

A ja dzis miałam skończyć o 21 ale Pan dr po sprawdzeniu listy powiedział, że jeśli ktoś słabo się czuje i ma być tylko dla statystyki to może iść, więc skorzystałam :-D Byąłm dziś w nowych butach, a wiecie, jak to jest z nierozchodzonymi bucikami i nóżki bola jak cholera. Korzystając z okazji, że wcześniej skończyłam postanowiłam zrobic cos dla siebie i wstapiłam do solarium i się trochę naświetliłam, ale super się czuję :ico_brawa_01: Nelinka czuje się dobrze, jest super grzeczna, zafascynowania wszelkim ptactwem więc wszędzie ich wypatruje, oglada bajki o ptaszkach, programy przyrodnicze i wszystko co dotyczy ptasiów :-D

[ Dodano: 2009-11-23, 21:23 ]
Anita to super że Kacper załapał. Jakby był jakiś kryzys, a nie mósi to się nie denerwuj bo minie, to takie ostatnie testowanie rodziców :-D Powodzenia na rozmowie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Yvone
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 lis 2009, 23:05

O rany, a mnie na nowo rozbiera. Ja już nie mam siły do tego przeziębienia. Ciągle kaszląca, a teraz jeszcze zakichana. jeszcze ten dzisiejszy wiatr.

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lis 2009, 23:11

Yvone a wygrzałaś się w łóżeczku podczas poprzedniej choroby?

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2009, 10:32

Anita Brawa dla Kacpra!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: powodzenia na rozmowie :ico_haha_01:

Aniu Brawa dla Tosi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dzielne są te nasze Szkraby. :-D

Martaprzypomnij mi co studiujesz, bo zapomniałam.. :ico_wstydzioch:

Ela nie daj się, Kochana, walcz z potworem!!! :ico_chory:

Mój Rysiek ma zaraz rozmowę kwalifikacyjną. Trzymam za niego kciuki i troche sie denerwuję :ico_noniewiem:
Wczoraj zrobił mi niespodziankę.. wracam z fitnessu a tu czeka na mnie kaczka w pomarańczach :ico_brawa_01: A w dodatku pozmywał naczynia... :ico_szoking: Ale jak padłam wczoraj po tym aerobicu :ico_oczko: zasnęłam usypiając Szymka, zapomniałam nastawic budzik i spozniłam się do pracy pół godziny :-D Ale od razu lepiej się czuję, taka wyspana. Tylko wszystkie mięśnia mnie bolą po wczorajszym :)

sylwia77
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

24 lis 2009, 10:39

Yvone kuruj się bo teraz nie ma żartów z tymi chorobami. Ale twoja córeczka słodziutka, też bym się popłakała.

Anita powodzenia w usypianiu Kacpra.

Ania cieszę się, że do męża dotarło. Zajrze do Ustawy o świadczeniach pienieżnych z ubezpieczenie chorobowego i napisze Ci jak jest z tym macierzyńskim.

martuunia1 ja też zazdroszczę zakupów. My już dawno nie wybraliśmy się razem na zakupy bo przy Patryku nie da się nic obejrzeć. On biega cały czas między wieszakami i boję się, że coś poprzewraca i sprzedawcy w sklapach niezbyt się cieszą jak widzą takie rozbrykane dziecko. Ale co mam zrobić ciężko go okiełznać, nie potrafi chodzić grzecznie za rączkę w sklepie.

Moje oczy już lepiej, ale odpuszcze sobie w tym tygodniu basen żeby znowu choroba nie wróciła.

My idziemy na Andrzejki na zabawę zorganizowaną z orkiestrą. Już n-ty raz idziemy się z nimi bawić i nigdy się nie zawiedliśmy. Z Patrykiem zostanie moja mama albo babcia. Jeszcze się zobaczy. Na Sylwestra nie mamy jeszcze planów.

My też próbujemy odzwyczaić Patryka od smoka. On tylko korzysta do zasypiania i w nocy. Zawsze ma dwa smoki jeden w buźce a drugi w rączce. Już tego co trzyma w rączce obcieliśmy i nosi taki obcięty. Teraz mamy plan żeby go wyrzucić i za parę dni udać że drugi sie zgubił. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Byliśmy z Patrykiem w weekend na sali zabaw w centrum handlowym. Super się bawił i musieliśmy go na siłę wyciągać. Bardzo fajny pomysł na spędzenie czasu jak jest nieciekawa pogoda.

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2009, 12:25

Byliśmy z Patrykiem w weekend na sali zabaw w centrum handlowym. Super się bawił i musieliśmy go na siłę wyciągać. Bardzo fajny pomysł na spędzenie czasu jak jest nieciekawa pogoda.
Sylwia, cieszę się, że już lepiej z oczami. Pomysł faktycznie fajny, moze podpowiem swojemu R zeby zabrał Małego :-D

Rysiek juz po rozmowie i... dostał pracę. Podobno na lepszych warunkach finansowych, ale na służbowy samochod bedzie musial jeszcze poczekac. I tak się ciesze :-D Zaczyna od 1.12 :ico_brawa_01: [/b]

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2009, 15:25

Ula- wielkie brawa dla twojego M, ciesze sie bardzo, że będziecie mieli kaske i wszystko się rozwiązało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sylwia- Tosia uwielbia takie place zabaw w Galeriach, a ja z tym brzuchem mam problem, zeby za nią nadażyć, więc często z nich korzystam, ja sobie czytam książkę, a ona szaleje, w kulkach na zjeżdżalni:)

Ela- bidulo, mam nadzieje, ze nie przerodzi się w nic poważnego to przeziebienie.

Marta- solarium, ech ale bym się doświetliła a tu d..., dzięki za namiary na knajpke, ja uwielbiam ostre jedzenie, więc na pewno skorzystam:)

A ja w szoku jestem jak szybko Tosia załapała, wczoraj zapytała tylko raz o smoczka przy zasypianiu, przypomniałam że sama dała kaczuszkom, Marek jeszcze jak wrócił z pracy to jej powiedział, że spotkał te kaczuszki i że strasznie dziękują Tosi za smoczka:), więc koniec końców przeczytałam jej bajkę i o 21 już spała:) bez płaczu, obym nie zapeszyła. Ale teraz bez smoka nie śpi już w dzień i budzi się rano przed 8, ale coś za coś:)Ale się z niej wczoraj śmiałam, ona chyba lunatykuje, łazi w te i wefte od swojego łóżeczka do naszego, wczoraj chyba z 4 razy zmieniała miejsce spania, ale nie odpowiadała jak ją pytałam co jest:) a że ja nie mogę niestety spać :ico_placzek: (zasnęłam o 3.30, obudziłam się o 6.30) więc mogę sobie ją obserwować czytając książkę.

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 lis 2009, 20:04

Yvone mam nadzieję, że lepiej się czujesz! Napisz czy dałaś radę chorobie! Trzymam kciuki!

Ula :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Twojego R!!!Super! Ja studiuję pedagogike społeczno-opiekuncza. Ale Twój R zaszalał, kaczka w pomarańczach, niesamowite!!! :ico_brawa_01:

Ania Bidula jesteś!!Najgorsze że w ciągu dnia nie masz nawet kiedy odespać!!!Już niedługo moja droga!!!Super że Tosiek taki mądry!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sylwia Fajna sprawa z tymi placami w centrach, to może jak się wybieracie na zakupy zostawcie Patryka na godznę ( tam jest przecież opieka, przynajmniej w krakowie takie widziałam) i idzcie na zakupy :-D Andrzejki zapowiadaja sie super :ico_brawa_01: My będziemy też we Wrocławiu ale jesteśmy nastawieni na jakieś kluby bo na dicho to My chyba z... lat co najmniej 2 nie bylismy...

A my dzis chciekiśmy kupic wózek Nelce, taki prosty, leciutki ale nie było wyboru. Kupilismy jej za to zabawki do wanny, takie na baterie, zjeżdżalnia z domkiem i 3 pingwinki na nartach dzięki magnesom tame wjeżdżają na góre i potem skacza do wody, super sprawa, zwłaszcza teraz jak Nelka ma obsesje na punkcie pingwinów :ico_brawa_01:

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 lis 2009, 21:29

Witajcie:)
Martunia a dlaczego pingwiny?
Preudenc dobrze ze maz sie spisuję.
Wisienko super ze maz ma prace.
Sylwia ja tez mam zawsze zakupy z Kacprem i tez nie da nigdy w spokoju poogladać.
A ja dzisiaj bylam na tez rozmowie ale ludziom sie wydaje ze mozna pracowac za darmo... prowizja i to tylko w momencie wyrobienia planu na dobra sprawe należałoby się zastanowic czy cos takiego jest legalne. Grzecznie panu powiedzialam ze dziekuje bo musze nianie oplacic i nie moge sobie pozwolic na taka prace bo mnie nie stac.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”