my byliśmy rano na zakupach, posprzątaliśmy, pokoje teraz Szymek śpi,
jeśli chodzi o ogrzewanie to my mamy gazowe i na węgiel, na razie palimy drewnem jak jest zimno,
Marica witajcie

Asia ładne sandałki

jedwabna dobrze, że mały już zdrowieje

te sandałki w tym sklepie na II Płk Lotniczego, były jeszcze takie same rozm 22 tez za 20zł, może by wam pasowałAsia gdzie kupowałas buciki??
Emi tez miała spocone jak chodziła w pełnych paputkach ale jak kupiłam z otwartymi przodami to jest ok.Ja już sama nie wiem co mam Szymusiowi na nogi zakładać. Chodził w skarpetkach z ABS, ale ostatnio non stop je ściąga. Zakładam teraz kapcie, ale na koniec dnia ma tak bardzo nogi spocone![]()
to ile jest u was w mieszkaniu stopni? u nas tez jeszcze nie grzeją ale ja i tak mam non stop okno w kuchni i w dużym pokoju uchylone bo inaczej to duszno w mieszkaniuu nas jest strasznie zimnomamy blok nieocieplony no i jeszcze nie grzeja
gratulacjeodpieluchowanie idzie nam super
i w końcu od paru dni czuję kopniaczki
zapomniałam dodać, że odpieluchowanie idzie nam super:
,i w końcu od paru dni czuję kopniaczki![]()
![]()
![]()
ja właśnie skończyłam sprzątać korytarz, Szymek spał do 14, obiadu nie chciał jeść, teraz ogląda bajki, mąż zaraz jedzie auto robić, a ja zrobię placek drożdżowy ze śliwkami, pierwszy raz będę robić drożdżowca, więc trzymajcie kciukiCo porabiacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość