test po 6 i 10 dniu negatywny czyli I krecha.
moja mama mowi ze gin mogla jesczze nie zauwazyc ciazy, w srode mam usg i z badaniem mam zajsc do niej i zobaczy co i jak,
Tynusz1, wydaje mi się że nie bo przecież folik to suplement diety więc można go brać. to znalazłam w necie : po tej luteinie albo dostaniesz okres, albo jak jestes w ciąży będzie działała podtrzymująco - takie działanie tego hormonu. folik mozesz sobie brać i dla siebie. nie martw się - wszystko w normie. Dziewczynie lekarz przepisał i folik i luteinę.
aha tez tak myslalam ale lepiej sie upewnic ;)
aby @ nie przyszla, bo powiedzialam do gin, ze co zrobic ze tak dlugo nie moge zajsc, ona powiedziala po usg wszystko sie wyjasni.. zobaczymy
Tynusz1, ja powiem Tobie tak może za bardzo się staracie. Ja mam znajomych co są od 3 lat małżeństwem i starają się cały czas o dziecko ale nie wychodzi im i badali się wszystko jest ok i z jednym i z drugim a jak nie mogą zajść tak nie mogą wydaje mi się że za bardzo chcą i to się zablokowało coś w głowie. Ja tam stwierdziłam że się nie staramy a jak będzie to będzie i się udało. Więc najważniejsze wyluzować przestać myśleć o tym i samo przyjdzie