Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2008, 20:48

ANANKE - wiesz chcialabym sie dowiedziec czy do tych butelek avent pasuja smoczki innej firmy? Bo u mnie Avent nie sprzedaja a po jakims czasie chcialabym dokupic juz nowe tu na miejscu. Z gory dzieki za odpowiedz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 21:13

ANANKE - wiesz chcialabym sie dowiedziec czy do tych butelek avent pasuja smoczki innej firmy? Bo u mnie Avent nie sprzedaja a po jakims czasie chcialabym dokupic juz nowe tu na miejscu. Z gory dzieki za odpowiedz.
kurczaczki, Sandrusia, to mnie zaskoczyłaś :-) szczerze Ci powiem, że nie wiem :ico_noniewiem: , ale wiesz, smoczki nie są aż tak mocno drogie i jak będziesz kupowała to możesz wziąć na zapas...

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2008, 21:33

jak będziesz kupowała to możesz wziąć na zapas...
fakt moge zamowic wiecej ale wiesz chcialam zeby mi przyslali z Polski ten zestaw startowy bez zbednych dodatkowych pierdol, no ale chyba nie mam wyjscia. Wielkie dzieki za odpowiedz.

Ja sie zmywam, bo za oknem koszmarna burza wiec wylaczam kompa. Dobranoc

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2008, 21:43

czy do tych butelek avent pasuja smoczki innej firmy?
z tego co wiem, smoczki sa standartowe - na butelke normalna i drugi typ na te z szerokim otworem. A dla tych butli z odpowietrzaczem.. dr costam, trzeba specjalne kupowac, zeby spelnialy swoja funkcje.
A dlaczego tylko Avant? Ja tam uwazam, ze najlepiej zapytac ginka w japonii - przeciez to kraj techniki :ico_oczko: w pl czy uk avant jest uznawany za naprawde dobry, ale na pewno masz cos rownie dobrego u siebie, i bez zbytnich problemow z zakupem

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2008, 22:50

ja do gimnazjum też nie chodziłam, jestem rocznik '83 i jeszcze starym systemem się uczyłam. ciekawe czy jestem tu najmłodsza :ico_oczko:

dobranoc wszystkim, do jutra

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 sie 2008, 03:51

najlepiej zapytac ginka w japonii
fakt, ale i tak zamawiam paczke z Polski. No i nie wspomne, ze ceny tu sa wziete z kosmosu, wiec nawet jak zamowie z Polski i doplace za paczke to wyjdzie mnie o wiele taniej. Sknera jestem i tyle :-D

[ Dodano: 2008-08-30, 05:28 ]
Wiecie, OSITA ma racje, tak duzo problemow z tym avent, ze rezygnuje. znalazlam tu europejski laktator MEDELA wiec sie zdecyduje juz chyba na niego, bo i problemu z czesciami zapasowymi nie bedzie i butelki tez kupie na miejscu. identyczny jest na allegro, obejrzyjcie.
http://www.allegro.pl/item421508644_rec ... ancja.html

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sie 2008, 07:20

dzien dobrerek:) dziwne sny dzis mialam...za oknem pochmurno i zimno prawdziwa jesien brzuszek mnie pobolewa jakby na okres ale okresu nie bedzie c hyba mala rosnie:P

a najmlodsza to z pewnoscia jestem tu ja bo z roczniaka 88` ;)

jade dzis kupic dywany i zaslony oraz firany:D ide jeszcze polezec

[ Dodano: 2008-08-30, 07:21 ]
ja jeszcze nic nie zamawiam i ne kupuje mam ciuszki becik i przyrzady narazie to najwazniejsze w 8 miesiacu kupie odciagasz i kosmetyki a w 7 łożedczko i wozek:P

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

30 sie 2008, 07:45

Witam kochane, widzę ze mam sporo do nadrobienia a nie było mnie tylko 1 dzien :ico_olaboga: niesety mialm niemiłą przygode- moj piesek zniszczył mi kabel od zasilacza do laptopa i odciął mnie od Was :ico_placzek: teraz jestem chwile goscinnie na kompie mojego P i mam nadzieje ze jak wróce z kursu to mi naprawi i bedę znowu z Wami..

[ Dodano: 2008-08-30, 08:16 ]
jeszcze ma chwilke wpadłam..przeczytałam Was..ale powiem Wam ze wczoraj zachowanie mojego pieska mnie dobiło...juz nie wiem co mam robi zeby mi nie demolował mieszkania..juz tyle strat mam przez niego..mimo iz jest kochany to potrafi tak mnie wkurzyc ty,mi zniszczeniami ze mam ochote go komuś oddac... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 sie 2008, 09:19

cześć wszystkim :-) ja już dawno nie śpię, już nawet zdążyliśmy obejrzeć film na kompie. Teraz już wstajemy i będziemy jeść śniadanko. Potem sprzątanko a po obiedzie chcemy jechać do sklepu i meble oglądać bo trzeba w końcu umeblować to nasze mieszkanko.

Też dziś miałam dziwne sny, jakaś katastrofa samolotu mi się śniła i że cyganie mnie ganiali.

marcia, ze zwierzakami to tak jest, słodkie i kochane ale czasami potrafią dać się we znaki :-/

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 sie 2008, 09:28

hej hej Wam, Styczniowe Brzuchatki :ico_ciezarowka: :-D

Marcia77, mój K. do związku wniósł Maksia :-D kochana, przez pierwsze 6 lat życia zdemolował im duuuuużo rzeczy, teraz ciut się z tym uspokoił, ale i tak są rzeczy, których zostawić nie można, bo potem ciężko odzyskać.... ja mam z nim ciut inny problem... a mianowicie szczeka, jak poparzony na dosłownie wszystko.... :ico_olaboga: na syna, bo przechodzi koło kostki, a jak nie ma kostki to chyba rekreacyjnie szczeka, na sąsiadów, bo przechodzą koło domu a juz jak staną gdzieś w pobliżu i gadają to masakra, na listonosza, bo wrzuca listy przez szparę w drzwiach, na mnie, bo kroję mięso, na K., bo wrócił z pracy... noo, mogłabym tak pisać przez dwie strony... i nie da się go uciszyć... ja się strasznie boję tego, że mi się dziecko będzie zrywało znerwicowane od tego szczekania, a nasz pies niestety mam wrażenie, że im starszy to szczeka głośniej...
heh.. to się wyżaliłam, ale nadal nie wiem co zrobię, przeciez z domu nie wyrzucę...

[ Dodano: 2008-08-30, 09:30 ]
Sandrusia, nooo, tak całkiem, całkiem wygląda ten laktator, ale niestety nie znam kompletnie firmy, więc nic powiedzieć nie mogę... Kochana, chyba gdzieś tu jest na tt wątek o laktatorach to pogrzeb, może cosik pisały Laseczki o nim...

milutka204, powodzenia na zakupach :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”