ale męża nastraszyłam już hahahaaha że ma być pod telefonem hahahaahah a co niech się podenerwje trochę..

dzięki, a legginsy kupione w primarkupinko, świetnie wyglądasz i masz takie same legginsy jak ja![]()
już są na szczęście poprasowane i poukładane w szafie.że stosy ciuszków już przygotowane do prasowania, ja jeszcze nawet wszytskich nie kupiłam
a to mieszkacie w jednym mieszkaniu? Dobrze, że się nie potruliście.coś kleił butaprenem i tak u mnie capiło
śliczny, Twój brzusio chyba jest najmniejszyswoje wkleję
oby, bo najgorsze jest czekanieCzyzbysmy az takie porodopędne były??
kurde zazdroszce wam tego sklepu.. mi sie z tamtad podobaja legginsy - zaraz znajde na all, ale doliczyc koszt wysylki i to co oni biora dla siebie to sporo wychodziw primarku
Cały pic polega na tym ,że nie. Ja mieszkam w kamienicy on też nasze domy przylegają do siebie plecami najgorsze jest to ,że dziś dalej capi trochę mniej ale jednak już mi głowa boli od rana .Mąż mi mówił ,że to pewnie jakaś farba nitro czy jakoś tak ona ma też taki "zapach" jak butapren tylko silniejszy .Żeby tak capiło musiałby użyć 10 litrów kleju hehe .Już drugi sąsiad mi mówił ,że u niego też śmierdzia to mieszkacie w jednym mieszkaniu? Dobrze, że się nie potruliście.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość