ale ty bedziesz miala tez cc, nie?to duze czy mniejsze dziecko nie robi chyba roznicy..
ja myślę, ze mimo wszystko ma bo jednak macica musi "zrobić" się wieksza do wiekszego dziecka, a co się z tym wiąże? oczywiście , to, ze d.lużej będzie się po prostu obkurczac, a to obkurczanie to jak sobie pomyslę to az mnie slabi ... bosz cos strasznego....
Malinkax33 napisał/a:
i od3 tyg pielucha tetrowa u dziewczynek na noc miedzy nóżki na bioderka , tylko u dzewczynek dlatego ,ze one beda w przyszłosci rodzily i zeby szerokie bioderka byly...
hmmm powiem szczerze że pierwsze słyszę
ja też
Wczoraj byla u nas położna i się nas spytała czy mała aby przypadkiem nie ma żółtaczki

hm a skąd ja to moge wiedziec???? A spytała dlatego bo wydaje jej się , ze mała jest dośc ciemna... mi się wydaje, ze po prostu taką ma karnację i to wszystko, ale kazała obserwowac , bo podobno przy żółtaczce dziecko jest ospałe i nie budzi się na jedzenie... co prawda często Maja śpi i musze ją budzić na karmienie, ale nie wyda]e mi się, ze to przez żółtaczkę...w nocy budziałm ją do jedzenia bo myslałam,z emi o 4 rano cycki urwie...