barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

05 sty 2008, 00:10

mam nadzieję, że do tego czasu Tadzik się odczuli i będę mogła spróbować wszystkich pysznosci
no to miłej zabawy i zdartych bucików, no i klikaj fotki, cobysmy się też wirtualnie pobawiły

[ Dodano: 2008-01-04, 23:16 ]
zmykam, dobrej nocki, do jutra

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

05 sty 2008, 00:18

ja tez znikam buzialki :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Viola

05 sty 2008, 00:22

PA, PA :ico_spanko: :ico_papa:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 12:46

No ta ja tu dzisiaj chba pierwsza! Ale mialam czytania! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Violu, ja juz tez mam sulienke na chrzciny! A nawet dwie, bo jedna z okazji tez, a druga to po corci, ktora sama uszylam! :ico_oczko:

Milej zabawy na studniuweczce!
Co do Tadzikowej pupy, to moze zabki? Moj syn tak mial! Jak byly zabki w ruchu, to pupa byla straszna!!! :ico_olaboga:

:569: :569: :569: A ja sie dzisiaj pochwale, bo moja Amalka spala bez przerwy na karmienie od 20tej30 do 8mej rano!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Jak sie obudzilam to ona sobie spokojniutka z braciszkiem urzedowala, a moje cycunie to jak baloniki, takie przepelnione byly!!!!! :-D :-D :-D Taka to mi mala niespodzianke zrobila! :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 14:55

Hejka ale naklikałyście było co poczytać :-D

Widze ze nasze dzieciaczki wczoraj coś nie chciały się z nami rozstac, bo mój tez miał jakies braki w miłości i nawet wykapac się dobrze nie mogłam, bo niby już spał ale jak wychodziłam to tak zaczynał płakac ze aż się zanosił, a jak go tatus na raczki brał to jeszcze gorzej, a jak tylko mamusia się pojawiła to od razu zasypiał, normalnie szok
A co do wspólnego spania to ja tez się nie mogę z maluchem wyspac, ale naszczepcie przysunęliśmy jego łóżeczko do naszego i jest Oki, tylko czasami nad ranem do nas trafia

Basiu zdjęcia cudne Tadziu już rewelacyjnie siedzi, jestem pełna podziwu
Rewelacyjna ta książeczka, uśmiałam się do łez :-D

Sosim ja migdałki lubie ale rodzynki nie bardzo, ale może zaczniemy się na rowerkach odwiedzac to na pewno schudniemy, ale myslisz ze nas na autostrade wpuszcza :-D .
A mój maluch tez ostatnio dostał uczelenie na tyłeczku, ale zmieniłąm mu kremik bo cały czas używałąm sudokremu, a teraz smaruje mu z hippa, bo akurat mam próbke niech sobie troche tyłe od tego sudokremu odpocznie, a tyłeczek po jednym dniu już śliczniutki

A co do jedzona to mój tez już praktycznie wszystko je, podobnie jak u Asi, a za szpinakiem też nie przepada :-D

Violu no nie wiem gdzie ty taką duża blacha znajdziesz na szarlotke dla nas, a jeszcze jak się mężowie dołaczą to już w ogóle mega musi być

:-D
Abegano zazdroszcze tej studnióweczki, oczywiście zycze udanej zabawy :-D

[ Dodano: 2008-01-05, 13:56 ]
Aniu gratulacje dla córeczki za takei spanko :ico_brawa_01:
mój wczoraj woncu o pólnocy padł, ale spał za to do 8 wiec nie jest źle :-D

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 16:20

Cos tu dzisiaj nikogo nie ma!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A pogadaloby sie! Chyba wszyscy spia! :-D

[ Dodano: 2008-01-05, 15:21 ]
Jak sie spi w tym samym pokoju co dzidzia to zawsze trudniej o cala nocke!

Awatar użytkownika
Viola

05 sty 2008, 16:24

Anulaf pisze:Jak sie spi w tym samym pokoju co dzidzia to zawsze trudniej o cala nocke!

Aniu a u nas Milena praktycznie od pierwszych miesięcy przesypia nocki..czasem się raz czy dwa obudzi na cyca, a czesem dopiero rano... no a od urodzenia śpi z nami w łóżeczku..

ja jestem ale tak tylko zerkam od czasu do czasu, od ranka pranko, sprzątnko... gości mamy mieć niebawem, więc też troszkę w kuchni stoję...

[ Dodano: 2008-01-05, 15:25 ]
ale rzeczywiście puściutko dziś u nas...

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2008, 17:26

No Violu moja mala tez sie budzila 1-2razy jak byla z nami w pokoju! Chyba mame czula! Teraz jest z siostra i ladnie spi, tylko czasem jeszcze obudzi sie kolo 4-6tej, a dzisiaj to mnie zaskoczyla takim super spankiem! :-D :ico_brawa_01: Po raz pierwszy tak dlugo i bez przerw na cyca sobie pospalam! :-D Nalezy dodac, ze mam bardzo lekki sen i musze spac z korkami w uszach, bo jak nie to wystarczy, ze maz sie przesunie, albi ktores z dzieci do ubikacji pojdzie i ja juz jestem przebudzona! :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Viola

05 sty 2008, 17:37

Aniu wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Amalii...
masz rację, że dziecko wyczuwa mamę... jak Milena zostaje z tatą lub dziadkiem to jest ok, ale jak tylko ja wrócę i mnie tylko usłyszy lub zobaczy...to :ico_szoking: chce do mamy i już :-D

joanna1111

05 sty 2008, 17:41

Hej juz jestem,a nastukalyscie :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ja tez dzis sprzatanko,gotowanko i juz nawet urodziny zaliczylam :-D
Nasza tez spi z nami w lozku,ale przyznaje ze to tylko z mojej wygody bo nie chce mi sie wstawac w nocy.Ja jestem straszny spioch i nawet jak neptyk daje w nocy cyca a czasami nawet sie zastanawiam czy mala lezy na swoim miejscu czy dalej karmie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-01-05, 16:42 ]
Brawa dla Amalii za przespana nocke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”