Hej laseczki,
cos nie moge wejsc nanormalne obroty po tych swietach
moj Szymon byl bardzo zainteresowany swoim rowiesnikiem ale niestety koledze sie to nie spodobalo i przy kazdej okazji jak spojrzal na Szymka to w ryk,
hihi, skad ja to znam, Nell jak popatrzyla na swoja tesciowa to brwi zmarszczone

a jak sie zorientowala ze siedzi u niej na rekach to tez ryk

Ogolnie bardzo wesolo
mysle ze jak Jasiu tak zaa\hartowany to mu to nie przeszkadza
No wlasnie dla niego to normalne i mu cieplutko

No a Dominika na boso smiga po domu i tez zadowolona
mamo_zuzi jak Nelcia pięknie siedzi
noo, powiedzmy ze siedzi.... To znaczy siedzi u nas na sofie, widocznie tak jakos wyprofilowana jest ze jej sie dobrze siedzi, ale na podlodze sie przewraca, albo siedzi bardzo pochylona do przodu a to mi sie nie podoba...
mamy chyba jakies anomalie pogodowe w PL bo chyba w Norwegii to normalne??
Hm,, w Szwecji to samo.... Nie mielismy w ogole sniegu cala zime to prosze teraz tak dowalilo ze sniego autentycznie po kolana ... Tragedia normalnie. Rok temu o tej porze odkladalam zimowe ciuchy do piwnicy .
odgłosy to Zuzia wydaje takie same,
hihi, no fajne te nasze piszczki. Za to Jasiu jak byl zmeczony ile razy uslyszal pisk Nell, ale takie jakies 50 decybeli to biednusi plakal... I wez tu babie wytlumacz zeby japke zamknela
u nas jest 23 stopnie i za nic niemożna zbić,kaloryfery pozakręcane i gorąco jak cholera.
U nas teraz 21 rano , 23 wieczorem... ale po przyjezdzie od Dominiki przyznam przykrecilam grzejnik w sypialni i jest tak 19 stopni.
Piekna i bestia z dziewczynkami
Dobre sobie, wyszlam jak "idz stad i nie wracaj" wiec wierze ci ze mialas na mysli mnie w roli tej "bestii". Dominika i przywoluje Cie do porzadku!!! Sliczna z Ciebie kobietka!!! I koniec kropka!!!
Ja zaraz wkleje linka do zdjec.
[ Dodano: 2008-03-26, 12:23 ]
Oto link:
http://picasaweb.google.com/mamazuzi198 ... YS-2josk7g