zirafka, no ja wlasnie tez bylam u lekarza tak jak mialam 3 tyg do terminu, tak jak Ty. Powiedział, że wsio ok i kazał przyjsc, jak nie urodzę do 24 lutego. Jesli nie urodzę to pojdę we wtorek do niego... obym nie musiala.
O tym ktg, to slyszalam, ale ze to juz w czasie proodu się podlacza albo w razie komplikacji.
BASIA A TY NIE ZA DOBRZE BYS CHCIALA? NAJPIERW MY RODZIMY TY MASZ POZNIEJ TERMIN .
A U MNIE JEST TAK ZE NA TO KTG KIERUJE LEKARZ PROWADZACY JAK JUZ JEST ROZWARCIE I TRZEBA CHODZIC CODZIENNIE ZEBY KONTROLOWAC TE SKURCZE. ALE JA JESZCZE NIE MUSZE. IDE W PONIEDZIALEK DO GINA WIEC MOZE COS TAM SIE RUSZYLO I MNIE WTEDY NA TO KTG SKIERUJE PEWNIE.
JAK LEZALAM W SZPITALU BO ZLE WYNIKI MOCZU MIALAM TO TEZ CODZIENNIE ROBILI WSZYSTKIM CIEZARNYM KTG 2 RAZY DZIENNIE...HMMM I ZADNA NIE MIALA KOMPLIKACJI TYLKO TAKIE W TYM SZPITALU BYLO ZALECENIE LEKARZA.
Kamila1982, w szpitalu to rozumiem, ale tak normalnie to się nie spotkalam. NIkt mi po prostu o tym nie mówil. Zapytam o to mojego gina, ciekawe jak się wytlumaczy
emilia7895, nie można mieć pomalowanych paznokci, w razie operacji i znieczulenia, anestezjolog coś tam patrzy na płytkę paznokcia...nie wiem, co on tam widzi, ale chyba jak organizm reaguje na znieczulenie czy narkoze. Zmyj natychmiast, bo jak nie to kaza Ci to zrobic w szpitalu, a pewnie nie bedziesz miala do tego głowy!
Mi rano tez wcięło posta I wogóle fatalnie mi ostatnio działa TT cały czas wyskakuje jakis błąd a że nie wspomne o reklamach, które dosprowadzakją mnie do szału