CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 18:33

W srode urodziłam syneczka Filipka :-)
gratuluję-a reszcie :ico_ciezarowka: zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

domidj
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 lis 2008, 19:03

WIOLU GRATULACJE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-08, 18:04 ]
ANETKA dziekuje ze mnie rozumiesz z tym brum brum :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

08 lis 2008, 19:07

wiola nareszcie jestes!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mam nadzieje ze dobrze sie czujesz i nie macie zadnych problemow!!! :ico_sorki: A to Filipkow bedziemy mialy 2 w takim ukladzie. Motylek tez czeka na Filipka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dziewczyny moge napisac kiedy do szpitala. Mowila o tym polozna w szkle rodzenia. Nie wiem czy wszystko zapamietalam ale...
Wystarczy jeden powod:
1. Odeszly nam wody (spokojnie do szpitala)
2. Mamy regularne skurcze z tendencja do coraz krotszych odespow. Podobno jak sie ma co 5 minut to dopiero moga sie wybierac pierwiastki.
3. Zaczelysmy krwawic zywa krwia - BARDZO SZYBKO do najblizszego szpitala
4. Mamy plamienia - spokojnie do szpitala
5. Nasze malenstwo ma jakies dziwne gwaltowne ruchy, inne niz dotychczas (nie za bardzo wiem co to znaczy ale..)
6. Z innego niepokojacego nas powodu rowniez mozemy udac sie do szpitala.

Chyba tyle - takze jak sie Anetka czegos obawiasz to lepiej jechac - przeciez ty nie musisz wiedziec ze jest wszystko OK, jak chcesz sie wybrac w nocy o polnocy zeby byc spokojniejsza to jedz. Ja tak bede robic. To juz nie chodzi tylko o nas, ale o nasze dzieciaczki!!! Ja sobie zawsze powtarzam ze jak my czujemy sie zle to nasze dzieciatko pewnie jeszcze gorzej - dlatego musimy byc dzielne i silne, i starac sie jak tylko mozemy mimo braku sil :ico_sorki:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

domidj
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 lis 2008, 19:12

betka, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziekujemy....

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 19:23

domidj jak czop odchodzi to nie jedzie się do szpitala, chyba że odejdą wody lub ma się rególarne skurcze. Czytałam sporo opisów porodów i niektórym kobitkom ten czop odchodził dzień przed porodem lub nawet tydzień. A do szpitala trzeba jechać w tych przypadkach o których napisała betka.

A jeśli chodzi o autko to ja też Ciebie rozumiem. Co prawda my jeszcze nie mamy bo mąż zacznie robić prawko jak już urodzę, ale doskonale wiem co to znaczy brak samochodu i dźwiganie siatek z marketu :ico_olaboga: Do tego jak chcemy gdzieś pojechać to albo ktoś nas zabiera ze sobą albo zostają autobusy i tramwaje. Już nie mogę się doczekać samochodu i też będę się cieszyła tak jak Ty :-D :ico_brawa_01:

mojamaja.corcia dziękujemy :-D :ico_sorki:

Obrazek
No i bardzo ładnie nazwaliście synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajnie, będzie dwóch Filipków :-) Czekamy na foteczki jak już sobie troszkę odpoczniesz :-)

Katka
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 19:39

Katka, o co chodzi z tym HCG... u Ciebie w podpisie?? jak badasz ten poziom???
beta hcg to badanie polegajace na oznaczeniu poziomu hormonu ciążowego we krwi :ico_haha_02:

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2008, 20:47

Katka, widze że rośnie ci gwiazdeczka...
wierzę że się uda... życzę tego z całego mojego serduszka...

[ Dodano: Sob 08 Lis, 08 19:48 ]
a reszcie :ico_ciezarowka: zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)
dziekuje... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 21:10 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 lis 2008, 08:37

moj maz mial w nocy wypadek. na szczescie mu sie nic nie stalo. ale samochid i przyczepa do kasacji :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: czekam, az wroci do kraju.

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

09 lis 2008, 11:56

blumek, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: dobrze ze z nim wszystko ok!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a samochod i przyczepka to rzeczy do kupienia!!! zdrowia sie niestety nie da kupic. Nasza Ania wie o tym chyba bardzo dobrze - przeciez tez sie meczyli z mezem po tym wypadku. Takze cieszcie sie zdrowiem a autko bedzie inne - czesto nawet lepsze :-) glowa do gory!!!!

A moj kochany maz wczoraj zgubil nasze jedyne kluczyki do samochodu :ico_olaboga: no mowie wam - najgorsze to ze to jakies nowe kluczyki i nie mozna sobie ich tak poprostu dorobic - tylko w salonie i za kwote :ico_szoking: ale teraz juz trzeba bedzie. O rany... Ale jestem w dobrym humorze mimo wszystko - dobrze ze stoi zamkniety. Gorzej jak bylby otwarty a kluczykow brak... :ico_sorki: Juz jestesmy zalatwiani przez servis, szukaja rozwiazania i maja dzownic do nas.

domidj
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

09 lis 2008, 12:17

blumek, jezu blumciu dobre ze nivc sie nie stało z twoim mezem bo zawsze mogłoby byc wiesz ja pewnie biedny by przemeczony zamyslony nasi mezowie tez maja swoje na głowie mino wszystko i prace i nas trzymaj sie dobrze ze to tak sie skonczyło a nie inaczej :ico_pocieszyciel:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”