Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2009, 13:05

geheimnis napisał/a:
No ja się muszę za obiad wziąć,ale brzuch mi się stawia i nie bardzo mam ochotę się ruszać z kanapy.
to na razie sobie posiedz jeszcze :ico_oczko:
ja moge ci kopytek podeslac :ico_oczko:
No na razie sobie daruję,wzięłam nospe dodatkowo,może coś pomoże :ico_sorki: A kopytek chętnie bym pojadła ,mniam :ico_obiadek:
a moj maly tak wypina tylek, z lewej strony pępka ze az mnie momentami boli :ico_olaboga: :ico_oczko:
Moja chyba łokciem,albo kolanem atakuje,jeździ mi po połowie brzucha i taka śmieszna mała wypuklinka się robi.Czasem faktycznie zaboli,zwłaszcza jak zrobi coś bardzo gwałtownie.Na wieczór zazwyczaj takie walki sobie urządza.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2009, 13:10

wzięłam nospe dodatkowo,może coś pomoże
oby pomogla :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Na wieczór zazwyczaj takie walki sobie urządza.
moj tez :ico_haha_01:
ale czesto w dzien tez szaleje zwlaszcza jak siedze przy kompie, chyba mu niewygodnie albo mame z nalogu chce wyleczyc :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2009, 13:16

geheimnis napisał/a:
wzięłam nospe dodatkowo,może coś pomoże
oby pomogla :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Dzięki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Mam nadzieję że zadziała
geheimnis napisał/a:
Na wieczór zazwyczaj takie walki sobie urządza.
moj tez :ico_haha_01:
ale czesto w dzien tez szaleje zwlaszcza jak siedze przy kompie, chyba mu niewygodnie albo mame z nalogu chce wyleczyc :ico_haha_01: :ico_oczko:
Moja za dnia też się powierci,ale aktywna zaczyna być około 18 do ok 21.Wtedy to się wariacje właśnie zaczynają.Jak usiądę to faktycznie często kopie,tylko ja to dość rzadko robie bo raczej wyleguję się na kanapie.

Mam wiadomość od Rybki.To były skurcze przepowiadające,przeszły po kapieli.byla u lekarza z synkiem i niedługo nas odwiedzi na forum :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Dobrze ze wszystko się dobrze skończyło i malutka jeszcze w brzuszku u Rybci posiedzi :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2009, 13:20

Jak usiądę to faktycznie często kopie,tylko ja to dość rzadko robie bo raczej wyleguję się na kanapie.
chyba naszym maluchom pozycja siedzaca nie bardzo odpowiada :ico_oczko:
Dobrze ze wszystko się dobrze skończyło i malutka jeszcze w brzuszku u Rybci posiedzi
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja zmykam bo zaraz tesciowa bedzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2009, 13:31

geheimnis napisał/a:
Jak usiądę to faktycznie często kopie,tylko ja to dość rzadko robie bo raczej wyleguję się na kanapie.
chyba naszym maluchom pozycja siedzaca nie bardzo odpowiada :ico_oczko:
Mojemu zdecydowanie nie odpowiada,jakiś wygodnicki mi się bobas szykuje,nie ma co :ico_oczko:
ja zmykam bo zaraz tesciowa bedzie :ico_oczko:
To miłego spotkanka z teściową,do sklikania,pa

Mnie wczoraj wieczorem (23:30-gdzie już przysypiałam),mój mąż zszokował."czy uwaszaż że będziemy dobrymi rodzicami?" :ico_olaboga: Nie wiem czemu dopiero wtedy,ale oświeciło mnie że faktycznie bobas z brzucha kiedyś wyjdzie i trzeba bedzie się nim odpowiednio zająć.Nie wiem czemu ta ciąża jest dla mnie nadal lekką abstrakcją,a to juz przecież 30 tyg minęło.Jakaś dziwna jestem :ico_puknij:
W każdym razie uznaliśmy ze pewnie dziecko nasze będzie strasznie rozpieszczone,widzę po tym co z kotem zrobiłam,rozpieściłam jak dziadowski bicz,a co to będzie jak się dziecko pojawi :ico_olaboga:
A już najbardziej mnie mój mąż rozwalił pytaniem,czy nasze dziecko będzie jasną blondynką czy ciemną blondynką. :ico_puknij: Nie wiem skąd mu ten blond do głowy przyszedł.Ja mam brązowe włosy,większość mojej rodziny tez,tak samo u męża.On sie wybił swoim ciemnym blondem,czyli prawdopodobieństwo blondu jest dość niskie,choć możliwe.Na co mój mąż ,ze przecież ja tez jestem ciemną blondynką.No ludzie,daltonista mi się trafił.Nie wiem jak ciemny brąz można nazwać blondem :ico_puknij:

lilo

09 lis 2009, 13:37

To były skurcze przepowiadające,przeszły po kapieli.byla u lekarza z synkiem i niedługo nas odwiedzi na forum
To dobrze :ico_sorki:

Mi jakoś przy Piotrusiu proszek dzidziuś nie odpowiadał - miała wrażenie że ciuszki jakieś sztywne po nim były :ico_noniewiem: Chyba kupię Lovelę jak wtedy :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-11-09, 12:51 ]
A już najbardziej mnie mój mąż rozwalił pytaniem,czy nasze dziecko będzie jasną blondynką czy ciemną blondynką
Hihihi - ma tatuś problemy :ico_haha_01: :ico_oczko: Ale widać że przeżywa :ico_oczko:
."czy uwaszaż że będziemy dobrymi rodzicami?"
Ciężki temat - nigdy nie wiesz czy nie popełniasz błędu.

A popatrzcie na to, ciekawe co się w tej chwili dzieje z tą dziewczynką - http://facet.interia.pl/ciekawostki/gro ... 93461,4824

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 lis 2009, 14:48

ojj ale dzisiaj świąt!
brawa dziewuszki za kolejne tygodnie i miesiące :ico_brawa_01: :-D
Rybka też dziś kończy kolejny tydzień a ja jutro :-)
no to oby do 38/ 40 tygodni dziewczynki :-)

lilo, oby już nas na koniec nic nie dorwało, żadne chorubsko :ico_zly:
pochwalisz sie pozniej wozeczkiem???

dziś nie bo nie mam aparatu :ico_wstydzioch: pożyczyłam wczoraj i nie pomyślałam... Kupiliśmy X landera xa, niebieski :-) już go mam stoi w pokoju. Ale jazda! :ico_olaboga: uwierzyć nie mogę że tam będzie leżał mój własny osobisty dzidziuś :ico_szoking:
ale oświeciło mnie że faktycznie bobas z brzucha kiedyś wyjdzie
hihi no właśnie do mnie mam wrażenie też nie zawsze dociera :-)
Mam wiadomość od Rybki.To były skurcze przepowiadające
ojj jak dobrze :ico_sorki:
Rybka się nie wygłupiaj i czekaj na mnie :ico_sorki:
ale czesto w dzien tez szaleje zwlaszcza jak siedze przy kompie
mam tak samo :ico_oczko:
ciekawa jestem jak mój mąż na wózek zareaguje hihi pewnie będzie oglądał z każdej strony i dotrze do Niego bardziej co się niedługo zadzieje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2009, 14:58

Hej,
Ja się tylko zamelduję, że jestem, żyję. Ale dzisiaj humoru i weny u mnie brak. W weekend w szkole więc nawet nie wypoczęłam i pewnie dlatego taka jestem padnięta.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 lis 2009, 15:31

lilo, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 30 tydzien

W sumie skurcze byly 4,alepo kapieli przeszly.Tylko mi sie porod bardzo szczegolowo przypomnial,bo mnie zginalo w pol przy tych skurczach.W poniedzialek wizyta,mam wrazenie,ze malo co z szyjki zostalo :ico_zly: Pamietam takie bole mialam wlasnie po zalozeniu balonika na szyjke macicy :ico_noniewiem:

Samopoczucie u Ciebie widze podonie do mojego,tylko katar jakos jeszcze z dala sie trzyma dzieki Bogu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Ale mdlosci i wymioty,zgaga i bole bioder wnocy,to moje bolaczki :ico_zly:

leona, juz 8 miesiac,super ale czas pedzi :ico_brawa_01:

geheimnis, biedny kociak a maz faktycznie sadysta :ico_oczko:

Ja tez mam Dzidziusia ale plyn do prania,nie proszek.A ten zapach ubranek +skora noworodka,cos pieknego,uwielbiam ten zapaszek :ico_wstydzioch:

Mala Kinga mojej siostry teraz dwa miesiace skonczyla i wciaz tak pachnie :ico_brawa_01:
dla mnie nadal lekką abstrakcją,a to juz przecież 30 tyg minęło.Jakaś dziwna jestem :ico_puknij:
- ja w pierwszej ciazy mialam to samo,to chyba normalne rozterki :ico_oczko:

Sernik dla wszystkich z okazji ukonczenia 33 tygodnia ciazy,kurde...porod coraz blizej :ico_szoking:

Obrazek

lilo

09 lis 2009, 15:37

lilo, oby już nas na koniec nic nie dorwało, żadne chorubsko
Trzymam kciuki za ciebie ty trzymaj za mnie :ico_oczko:

Patrycja.le uśmiech proszę :ico_oczko: :ico_buziaczki_big:
Sernik dla wszystkich z okazji ukonczenia 33 tygodnia ciazy,kurde...porod coraz blizej
:ico_brawa_01: Tylko spokój nas może uratować :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”