Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2011, 07:04

margolcia, ja mam tez taki zestaw oscieli jak Ty pokazalaś na zdjeciu i jeszcze 2 inne wzory :-D fajny rodzaj materiału i ladnie wyglada, generalnie mam zielona posciel, rózową i żółtą :-D
dołączam się do zgagi ja praktycznie po każdym posiłku mam zgagę. A dzisiaj zachciało mi się ciasteczek Oreo i jak zjadłam to miałam taką zgagę że aż mi łzy leciały z oczu U mnie na szczęście Rennie działa możesz jeszcze spróbować migdały, wiem że sa dobre na zgagę i chyba zimne mleko
popieram wszystko, wczoraj się pochwalilam że renni na mnie dziala a w nocy zjadłam 3 i nic zero, nie pomogły wogóle..... tak to jest jak glupek jak ja poje sobie keczupu :-)

ja mam takie dokładnie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

jeszcze kobieta gratis wysłała mi 2 poduszki, kocyk dla dziecka, dodatkowe poszewki na jeden komplet i przesyłka gratis :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 wrz 2011, 08:42

izabelllla123, śliczna pościel :ico_brawa_01: nie wiem czemu ale reszta mi się nie otwiera :ico_noniewiem: Gabi pościel w paseczki tylko widzę :ico_noniewiem:

Emilka już w przedszkolu a ja zaszalałam i zjadłam śniadanie w McDonaldzie :-)
Spać mi się chce :ico_noniewiem: chyba się jeszcze położę bo w sumie i tak za wiele do roboty nie mam :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2011, 11:13

Cześć :064:

A ja sobie leżałam dzisiaj wyjątkowo długo w łóżku, bo całe DD TVN obejrzałam, zjadłam śniadanko i zaglądam co u Was. Ostatnio pisałam, że się nie kłócimy z moim, a wczoraj to miałam takiego nerwa... :ico_zly: Dzisiaj miejmy nadzieję, że będzie lepiej.

Śliczne wszystkie są te pościele. Znalazłam jeszcze u jednego sprzedawcy ładne i nie oklepane.
Obrazek
Obrazek

i z innej aukcji jeszcze ta:

Obrazek

Póki co sobie oglądam tylko, bo nie wiem czy bardziej pod dziewczynkę czy chłopca kupować. Namyśliłam się i różowej pościeli nie kupię mimo chęci, nie będzie pasować do ścian raczej.

Szukałam też kocyków akrylowych. Za wiele w sieci ich nie ma a w sklepach dość się za nie cenią. Znalazłam aukcję promocyjną i kocyk za 18zł ! Zamówię go tylko myślę czy w beżu, czy w niebieskim :-)
Obrazek
Obrazek

Odpukać zgaga dzisiaj mnie opuściła :ico_sorki: o wiele lepsze samopoczucie przez to mam :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2011, 11:56

jeju cudne te pościelki są a ja się nie mogę zdecydować jaką kupić na razie mam jedną taką kolorową ale muszę jeszcze dokupić przynajmniej jedną

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2011, 12:08

Witam :ico_oczko:
Mad., śliczności kocykowo-pościelowe ,mnie wczoraj mama zabrała na miasto do bobasa i wybrałyśmy kocyk taki na prawdę gruby bez rysunku tylko wytłaczany ,niestety mieli tylko dwa kolorki różowy i niebieski moja mama koniecznie chciała mi ten różowy kupić ,ale cena 79zł i fakt że nie znam płci dziecka robią swoje no i jakoś z nich wpadł mi w oko zieloniutki ,a tego kolorku nie mieli no i jeżeli wydać aż tyle za koc to niech będzie to ten wymarzony ,bo znowu gdybym już znała płeć to czemu nie bo i różowy i niebieski były cudne z wytłoczonym misiem i serduszkami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wózki tez oglądałyśmy mówię wam cuda maja w tym sklepie :ico_sorki: aż człowiek najlepiej by nie wychodził :ico_wstydzioch:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2011, 12:17

A ja dopadłam tę grę, która niby opanowała cały świat Angry Birds i serio wciąga :ico_sorki: :ico_sorki:
Ika202, z tym samym problemem się borykamy... Chciałabym jedną cudną, droższą pościel kupić, a drugą za normalną cenę ;-) ale muszę wiedzieć najpierw czy ma być dziewczynkowa czy nie.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 wrz 2011, 12:33

A ja dopadłam tę grę, która niby opanowała cały świat Angry Birds i serio wciąga
hehe wiem bo mojego męża też wciągnęła :-)

Ale mam lenia dzisiaj :ico_olaboga: nic jeszcze nie zrobiłam :ico_noniewiem: wogóle to do 12 spałam ale czuje się usprawiedliwiona bo wczoraj do pierwszej w nocy oglądałam salę samobójców :-)
Na obiad zrobię naleśniki z jogurtem i owocami a że to w sumie chwila to jeszcze mogę poleżeć :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2011, 12:44

Ika202, z tym samym problemem się borykamy...
no własnie :ico_sorki:
Chciałabym jedną cudną, droższą pościel kupić, a drugą za normalną cenę
ja tez tak samo dlatego czekam aż poznam płeć bo ta droższa jest boska haftowana i skoro mam dać za nią tyle kaski to chce znać płeć :ico_sorki:
Mad. napisał/a:
A ja dopadłam tę grę, która niby opanowała cały świat Angry Birds i serio wciąga
hehe wiem bo mojego męża też wciągnęła
a ja nie znam tej gry o więcej info proszę :ico_oczko: :ico_haha_01:
Na obiad zrobię naleśniki z jogurtem i owocami
mniamcik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2011, 12:54

do pierwszej w nocy oglądałam salę samobójców
I jak ?
naleśniki z jogurtem i owocami
Czas się znów wprosić :ico_sorki:
a ja nie znam tej gry o więcej info proszę
PW ;-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 wrz 2011, 13:18

Aga26 napisał/a:
do pierwszej w nocy oglądałam salę samobójców

I jak ?
przede wszystkim dający do myślenia :-) ale fajny, ja lubię takie filmy :-)
Aga26 napisał/a:
naleśniki z jogurtem i owocami

Czas się znów wprosić
zapraszam :-)

[ Dodano: 22-09-2011, 13:28 ]
Gabi, jak dobrze pamiętam to izabella ma taki rożek.
Ja się nad nim zastanawiałam ale poszłam na łatwiznę bo mam taki duży koc w domu więc go zwijam w rulon i mam rogala do spania :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”