hej
rybko cudny Twój maluszek...sisiora nie widać...wiec pewnie córa
jagodka24, chłopcy chyba w życiu płodowym są spokojniejsi...bo Dawid tez zbyt nie dokazywał...i ta dzidzia też nie szaleje

ale gdy tylko pojawił sie na tym świecie...to do tej pory nie nadąrzam za nim
brodzikowa tak mi strasznie przykro...

ty to sie masz...

szybkiego powrotu do zdrówka dla Stefanka
sylwia super ze z dzidzią ok
ech...kobietki...smoczek jest ok jak tylko dziecko sie do niego przekona...mówie wam...jak marzyłam aby Dawid go pokochał...ale jego nawet siłą nie dałam rady przekonać do smoka...i taki efekt ze wisiał mi wciąz na cycu...a jak nie miał go w buzi to sie darł

. karmiłam go do 10-tego miesiąca...i nawet nie było mi zal ze go odstawiam...ze wzgledu ze było mu już obojetne czy pije z butelki czy z cycy...a ja byłam już wyczerpana...bo i w nocy wstawałam do niego po kilkadziesiąt razy...ze skończyło sie na tym ze lądowaliśmy razem w łóżku...i tak jest do dzisiaj
a przewijaka nie miałam ...my częsciej przebywaliśy w pokoju gdzie nie stało łożeczko...wiec przewijałam na wersalce...na siedząco...i tak było mi wygodnie...ze względu na to ze długo nie mogłam stać w jednej pozycji...kiedyś już wam o tym pisałam dlaczego
a ja mam problem z Dawidem...od póltora roku walczymy z mega zaparciami....jesteśmy pod kotrolą lekarza prywatnego...podaje mnostwo lekow, specjalna dieta lekkostrawna...i dalej narzeka na ból brzuszka, kupek nie robi...a noce sa niespokojne i męćzące dla nas wszystkich...już trace powoli nadzieje ze kiedyś wyjdziemy z tego...

Czasem są chwile ze myśle ze wychodzimy z tego powoli a potem znow to powraca jak bumerang....
martalka witaj...i gratuluję tak licznej gromadki
binius ja do dzisiejszego dnia nie wiem co to zgaga...

nawet w ciązy jej nie doznałam...choć powiem ze moze dlatego ze Dawid miał malutko włoskow hihi

.
[ Dodano: 10-11-2011, 22:02 ]
biniu_s, powiem ci szczerze ze super pomysł...my mieliśmy taki komplecik z drewna... i byłam z niego zadowolna...pisze w czasie przeszłym...dlatego ze Dawid już rozwalił krzesło kilka tygodni temu...i został nam tylko stoli...hihi

teraz lukamy aby dokupić dwa krzesełka ..tyle ze tym razem z plastiku