Cały dzień mamy w domu bałagan bo wywaliliśmy szafe z naszej byłej sypialni a przyszego pokoiku Tośki. Szafa jest wielka i wysoka, musiałam wyciągnąć z niej wszystkie nasze ciuchy plus jakieś szpargały, leki i dokumenty

teraz wszystko leży po salonie i łazience gdzie sie da. Wywaliliśmy też starą rozwalającą sie szafe z przedpokoju i tam wstawimy tą wielką ale przerobioną tzn zwężoną, Mój M cały czas walczy z tą szafą

jak już ją złoży na nowo w nowym miejscu będziemy musieli ją umyć i powkładać to co się zmieści a co niepotrzebne na śmieci, szfa mniejsza, mniej sie zmieści ale za to w pokoiku małym umyje sobie podłoge, wstawie tam komode z ciuszkami małymi, przymocuje nocną lampke na ścianie i może rozstawie łóżeczko

, może tam sie zmieści jeszcze nasze wyrko ale zobaczymy, w każdym razie pokoik będzie gotowy

buziaki dla was laseczki
[ Dodano: 2008-02-21, 19:38 ]
acha co do ktg to ja też mam co tydzień robione i to płatne jest 20 zł bo cos tam fundusz zdrowia nawalił i nie refunduje

, a mam co tydzień ze względu na ciśnienie wysokie , no i ciekawe że was lekarz badał a mnie nie i że ja chodze na ktg a wy nie , wszystko odwrotnie