Cześć dziewczyny.
Tęskniłyście troszkę???
Mieliśmy problemy z komputerem i trzeba było od nowa instalować Windowsa. Teraz śmiga trochę lepiej a od wtorku będziemy mieli o prawie dwa razy szybszy Internet.
Doczytałam Was mimo ze sporo tego było.
U nas w porządku. Patryk jest troszke przeziębiony, od rana ciągnie nosem, mam nadzieje ze skonczy się tylko na katarze. Byliśmy dwa dni w przedszkolu, w pierwszym dniu widziałam jakis entuzjazm u niego za to drugiego dnia w ogóle nie był zainteresowany dziećmi i zabawami. Wziął sobie samochody i cały czas bawił się nimi sam. Troszkę się tym zmartwiłam tym bardziej ze nie dał sobie zabrac zadnej zabawki, krzyczał, płakał, nawet dwa razy rzucił się na podłogę. Mam nadzieję ze będzie dobrze.
Martynka tak przyzwyczaiła się do smoka ze ciężko jej juz zasnąć bez niego ale zasypia sama
Ja jej daje czasami herbatke ale za bardzo nie przepada za nią, na spacerze chętnie pije a w domu jak chce pić daje jej pierś.
U nas tez kiepska pogoda, nie jest zimno ale co chwile sie chmurzy i pada a wczoraj cały czas były przelotne burze.
Na razie uciekam, mam nadzieje ze uda mi się zajrzec wieczorkiem to odpisze Wam na spokojnie