Malinka ja jak jest cieplo na plac biore Kalinke w bodach z krotkim + spodnie ze stopkami, albo spodnie +skarpetki..jak jest pochmurno, ale dosc cieplawo to ubieram albo body z krotkim + kaftanik, lub bluzeczke z dlugim ( w razie gdyby bylo za cieplo zeby moc zdjac) + doł j.w jak jest chlodniej to body z dlugim + sweterek, kaftanik czy cos w tym rodzaju + rajty, albo spodenki ze stopkami + spodenki na to + butki, a raz w niedziele bylo bardzo cieplo to byla w samej sukienusi i skarpetkach, na chlodniejsze dni zakladam czapeczke, jak jest cieplo to nie bo potem jest cala upocona..oczywiscie za kazdym razem przyslaniam ja zeby slonce nie swiecilo

a czy cieplo ci zimno to sprawdzam kark, jak w normalnej temp to znaczy ze dobrze, jak goracy to ze za cieplo, jak chlodny to za zimno, a dlonie i stopki to szybko dzieciom sie wychladzaja..a ciekawe musi byc jak twojej Malej wargi drza, nigdy sie z tym nie spotkalam

zirafka ale pewnie sama na ten pierwszy spacer nie pojdziesz, nie..to cie maz podtrzyma

a u nas za godz minie m-c od narodzin Kalinki

a wogole jak dlugo sie pokarm zbiera?wszyscy mowia ze im czesciej sie dziecko przystawia tym wiecej pokarmu sie wytwarza..kurcze..u mnie nie zauwazylam tego, a Kalinka przy kazdym karmieniu wypije praktycznie z 2 piersi