Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 10:24

sprzedawca leci w kulki -jak zadzwoniłam z pretensjami to powiedział ze mi kase odeśle i mam sobie u kogoś innego kupić bo jako jedyna jeste nie zadowolona z oczekiwania a to już 3 tygodnie mija

Nie rozumie ludzi kase biorą czas mija i nawet nie skontaktuje się. Ja daje mu czas do końca tygodnia jak mebli nie bedzie niech sie wypcha sianem. Odbiore pieniądze i kupie w sklepie przynajmniej od razu dostane towar od ręki.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 10:26

izabelllla123, byłaś w Siemianowicach Śląskich? i znów na kawe nie wpadłaś :ico_nienie:
musimy sie kiedyś spotkać w parku Chorzowskim :-D tak często jesteś u nas na ślasku :-D

a tak w ogóle dziewczyny to pomyślałam że warto by powymieniać nr telefonów na PW :ico_oczko:
już jesteśmy blisko rozwiązania i wtedy mogłybyśmy być w kontakcie jakby któraś zaczeła rodzić :-D co wy na to?

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

25 lip 2011, 10:31

Paweł mówi że to dlatego iż jestem szczupła bardzo a tutaj nagle taka piłeczka
całkiem możliwe :ico_oczko:

kwiatunio, super, że już jesteś w domu, a skoro ta mała ilość wód, to taka twoja przypadłość, to najprawdopodobniej przy Julce też tak miałaś, a jakoś zdrowa i śliczna się urodziła, także nie ma co się niepokoić :ico_sorki: Pakuj się spokojnie i szykuj wyprawkę, no i gratuluję córeczki :ico_brawa_01:

izuś_85, o to szybko zadziałałaś z zakupami dla Synka :-) Szkoda, że jeszcze czekasz na to łóżko, a facet jakiś niepoważny :ico_puknij: jaką pościel w końcu kupiłaś Majce? Tą co pokazywałaś?

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 10:32

izabelllla123, on bezczelny bardzo, pisałam mu maila że sie na poczte dostać nie umiem i ze założyłam nową i prosze o kontakt na nowy adres albo telefon
dostałam maila że już łózka wysłał
po 12 dniach dzwonie a on mi z tekstem że za mało kasy za wysyłke wysłałam i musze dopłacić :ico_szoking:
burdel na kółkach
pokłóciłam sie z nim że najpierw mi pisze że już wysłał a po dwóch tygodniach że jednak za dwa łózeczka wysyłka droższa bedzie :ico_puknij:
bałwan
dopiero jego żona normalna- powiedziałam jej ze dośle kase ale czekałam na maila w sprawie kosztów i od razu bym kase im posłała
ona ze nie ma problemu mam dać kurierowi te brakujące 50zł :ico_oczko:

[ Dodano: 25-07-2011, 10:34 ]
jaką pościel w końcu kupiłaś Majce? Tą co pokazywałaś?
nie, w sklepie kupiłam, pomacałam i przynajmniej wiem jaka w dotyku :ico_oczko:

[ Dodano: 25-07-2011, 10:35 ]
dałam 39zł i prześcieradło za 25zł :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985

25 lip 2011, 10:43

nie, w sklepie kupiłam, pomacałam i przynajmniej wiem jaka w dotyku :ico_oczko:
aha, ja w końcu kupiłam ta na allegro i w sumie jest ok, trochę cienka, ale ujdzie, pierwsze pranie przetrwała. Wzięłam takie wzory:

Obrazek

Obrazek

Wiki oczarowana tymi pieskami :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 10:57

izuś_85, nie denerwuj się bo nie ma sansu jak ktoś jest takim bałwanem. Ja popłacilam wszytsko tak jak kazał i nadal zero odzewu.

Tak jak ze spiworkami mialam. Wysłałam kase do babki z allegro. zamówiłam 2 spiworki, w kolorze ciemnej oliwki i grafitowy. Po 1,5 tygodnia pisze gdzie jest paczka. A ona stwierdziła że dostała ponad tydzień temu info z magazynu że nie ma koloru oliwkowego i nie wysłała paczki. Nie wpadla idiotka na pomysł żeby napisac lub zadzwonic do mnie tylko czekała chyba na zbawienie, popiero po moim dośc niemilym telefonie wymieniła mi oliwkowy na seledynowy. po ponad 2 tyg. dostałam śpiworki.

Od poscieli babka spóźniła się z paczka u mnie i dorzuciła gratis kocyk i 2 jaśki. i zwróciła mi koszt przesyłki. Ogólnie cos to allegro mnie zawodzi ostatnio.

[ Dodano: 25-07-2011, 10:58 ]
byłaś w Siemianowicach Śląskich? i znów na kawe nie wpadłaś
przepraszam :ico_wstydzioch: czesto jestem nawet na ślasku, teraz mniej bo kondycja nie ta :-D

[ Dodano: 25-07-2011, 10:58 ]
inia1985, sliczne posciele

[ Dodano: 25-07-2011, 11:00 ]
a tak w ogóle dziewczyny to pomyślałam że warto by powymieniać nr telefonów na PW
no w końcu będzie trzeba....

Awatar użytkownika
inia1985

25 lip 2011, 11:06

Oj, dziewczyny, macie przygody z tymi zakupami :ico_olaboga: ja ostatnio wyjątkowo zadowolona jestem z zakupów przez allegro. Wszystko przychodzi błyskawicznie i kontakt ze sprzedającymi też ok. Tylko jedno opóźnienie w wysyłce miałam, ale zostałam o tym uprzedzona :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 12:02

ja wróciłam z zakupów, teraz herbatka i biorę się do pracy :ico_sorki: Umówiłam się na środę na 19 do innego ginekologa :ico_sorki: zapomniałam całkiem że jestem dodatkowo ubezpieczona przez WBK w medicover :ico_sorki: i nic nie szkodzi aby zasięgła opinii jeszcze innego lekarza :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 16:13

ech, weszłam znów maila sprawdzić, babka niby wysłała te łózeczka w zeszłym tygodniu, ale nie umie znaleźć listu przewozowego :ico_puknij: wieć mi nie poda numeru :ico_szoking: a ja do niej że moze nie wysłała tych łózeczek.... w kazdym razie dzis ma sie wszystko wyjaśnić bo jak nie to ich rozszarpie na serio :ico_zly: przecież to grubo ponad 800zł im wysłałam :ico_szoking:
masakra no...

jak nie to nich drugie łózeczka wysyłają :ico_noniewiem: nie obchodzi mnie co sie z tamtymi stało :ico_nienie:

[ Dodano: 25-07-2011, 16:17 ]
kwiatunio, korzystaj, ja też sprawdzałam diagnozę o Majki wzmożonym napieciu mięśniowym u trzech lekarzy :ico_oczko:
a teraz chyba sie wybiore z nią do gastrologa
nie wiem juz gdzie o rade pytać, no pomimo brania syropu zagęszczającego tresc żoładkową nadal zdarza jej sie zwymiotować :ico_noniewiem: lekarka twierdzi zę to normalne

[ Dodano: 25-07-2011, 16:18 ]

przepraszam :ico_wstydzioch: czesto jestem nawet na ślasku, teraz mniej bo kondycja nie ta :-D
tak czy siak spotkanie obowiązkowe, wysyłam ci pw z nr tel, jakbyś sie znów wybierała to daj znać moze akurat bedzie nam dane isc razem na lody :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 16:40

jakbyś sie znów wybierała to daj znać moze akurat bedzie nam dane isc razem na lody
dobrze obiecuję że się poprawię.

Ja dzwoniłam do kolesia od mebli i ma telefon poza zasięgiem sieci. Zabiję dziada. tez zaczynam się bac o kasę i trochę czas goni, bo co prawda 2 misiące z kawałkiem do porodu ale nie zamierzam w 9 miesiącu mebli skrecać. :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”