-wiesz co kochana,ost rozmawialam z kuzynka i jej znajoma niedawno urodzila,mowili jej ze na 1000% bedzie syn,potwierdzali jeszcze to na kolejnych USG ,miala tez to 3G i urodzila corke,wiec nie badz taka pewna tego co do syna,kto wie a moze bedzie jeszcze corciajejku jak ja Ci zazdroszcze... 2 córki moje marzenie...
-w zasadzie to sporo jest tego rozwarcia,kurcze kochana tylko lezec w zasadziena chwile obecną stan: 3,5 cm rozwacia, szyjka scentrowana, skrócona, miękka, podatna, dziecko wstanione w kanał rodny, napiera silno i zsuwa się w dół i silno napiera, ni i skurcze
Małgorzatka, tym,że ona ma wypełnione jelito.Najpierw dr zwrócił na to uwagę,a potem się zapytał,czy na poprzednich usg coś takiego wychodziło,powiedziałam,że nie,więc stwierdził,że w takim razie powinno być wszystko w porządku.Ale ja,jak to ja,już się zamartwiam.A Ty kochana postaraj się dużo odpoczywać i nie przemęczać się,teraz każdy dzień dłużej w Twoim brzuszku jest dla dzidzi ważny.Trzymaj się!Zulcia Będzie dobrze, ale czym się konkretnie zamartwiasz?
niezla panienka juz z Twojej Julci
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość