Hej hej!
Ja powinnam włożyć dzieciaczki do wanny, ale mam straszliwego lenia to zaglądam tutaj :)
Małgorzatka Nawet nie masz pojęcia jaki wkrv mnie wziął, ale nie miałam wyjścia bo zastępczej kreacji nie miałam, dziurka w sumie mała i to na dole sukni tak więc dam do skrócenia około 1,5 cm i będzie si. Wzięłam pod uwagę fakt, że kto mnie tam zna? nikt więc do cholery się nie będę przejmować
Do następnego wesela śladu nie będzie :)
Aga A badałaś sobie ciśnienie? Może od tego tak głowa boli? Współczuję bardzo i mam nadzieję, że będzie lepiej. A na basenik trzeba chodzić bo to wysmukla ciałko i wzmacnia nasze pociążowe kręgosłupy!!!
Eva Piękne fotki, właśnie wyczytałam, że tam jest jakiś extreme park, na peno mieliście udany wypad z tyloma atrakcjami
mama Kasia Super, że jesteś! Zaglądaj do nas częściej
[ Dodano: 2008-07-21, 20:57 ]
Lulu dla Ciebie zdjęcia :)
Mała śliczunsia i ma tak samo mało włosków jak Cezarek w jej wieku i też blonasek hehehe
myszka Super ta wasza wyxieczka do sztolni, ja nawe nie znałam takiego określenia ale już doczytałam w wikipedii że to jest wyrobisko korytorzowe i teraz już wiem czemu łódkami płynęliście i czemu tak wąsko :) A swoją drogą to tam się te pstrągo łowi czy tylko ogląda?
[ Dodano: 2008-07-21, 21:22 ]
katelajdka Ale jest problem bo chciałam dzis zamówić przez internet rezerwacje i okazało się ze już cały tydzień zajęty...
To u was i przez internet można? Ale super! U mnie tylko osobieście albo telefonicznie i to jeszcze jest tak, że osobiście od 7:30 a telefonicznie od 8 więc jak już się dodzwonię to są poźne terminy ale tylko w tym dniu i zawsze jest tak, ze rejestracja jest tylko na ten dzień w którym się dzwoni, nie można na inny dzień się umówić
Do tego te szczepionki typu Pentaxim są odpłatne a jak chciałam zaszepić na ospę Cezarka to mi dała receptę do jeszcze do wykupienia w aptece i to jeszcze i tak trzeba zamówić i czekać. Jak szczepiłam cezarka na pneumokoki w zeszłym roku to była możliwość zamówienia w przychodni szczepionek, ale już się z tego wycofali bo ludzie zamawiali i nie kupowali. Chamstwo i teraz przychodnia już się z tego wycofała
. A ja się boję kupować tą szczepionkę w aptece bo słyszłam, że jak się nie dotrzyma określonej temperatury w transporcie to szczepionka może się popsuć
Dzięki za milutkie słowa co do moejgo wyglądu i sukni
):) ale i tak uważam, że kurczę przydałby się 10 kilo mniej, bo teraz to rozmiar 44
Dzisiaj wcinalam na obiad sałatkę - pierwszy krok do diety :)
Wasze fotki Wszytskie są wspaniałe!!!