witam
zbora te kosmetyki to firmy clinique. i szczerze ci pwiem, ze z fimr ktore wymienilas to tylko max factor kojaze - mam ich podklad i jest rewelacyjny
sikorka 
dobrze ze tylko na guzie sie skonczylo. jak Kinia skacze po łózku to ja od razu panikuje i kaze jej usiąść
Kamizela slicznie wygląda twój synek z kredkami
a ja sie wkurzylam. wczoraj wieczorem dzwoniłam do tej babki bo miałam się z nią spotkać i nie odbierała, dziś dzwonie i nie odbiera... drugie połaczenie nawet odrzuciła bo po 2 sygnałach poczta się włączyła i po jakimś czasie dostałam smsa:
witam przepraszam nie moge rozmawiac jestem w pracy wczoraj nie zadzwonilam gdyz zostawilam tu tel. niestety temat opiekunki narazie odkladamy gdyz tymczasowo moja siostra zaoferowła się ze zajmie się Olivką, ale jesli pani nie ma nic przeciwko to pozwole zachowac sobie na przyszlosc pani nr tel
jakby wczesniej nie mogla dać mi znać... a już myslałam, że będzie kasa na kurs masażu i na mój fitness...... no nonono blada, będę szukać dalej...
bylam rano w sklepie i kupilam butki Kindze, pokaże foty i chyba mnie zaraziłyście kolorem fioletowym
no i się zlitowałam i dałam młodej dzisiaj rano mleko - wydudniła całą flache

potem na sniadanie zjadla danonka - sama - całego

foty tez pokaze pózniej no i robilam koluseczki
sikorki ale niestety moje dziecko nie chcialo ich jesc... nawet z dzemem. i w ogole zastanawiam sie czy dobrze je zrobilam....
zaraz klade małą na drzemke