Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2008, 09:01

Dziewczyny, co ja mam za tydzień, no już mam go dość. Wczoraj pojechałam z Karolem na pogotowie, spadł z wersalki, biegał i zrobił jeden krok za daleko, wszyscy byli w pokoju :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Na szczęście na ogromnej śliwie na głowie się skończyło.

Idę teraz poczytać co u Was, mam nadzieję, że trochę lepsze wiadomości.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 09:03

Sikorka, no to mialas niezle przezycia ale wiesz przeciez ze kazdej z nas chyba sie to przydarzylo

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 09:03

Sikorko dobrze, że tylko na guzie się skończyło :ico_olaboga: :ico_sorki: :ico_sorki: Dziś już piątek więc ten pechowy tydzień dobiega końca.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 09:08

halo z rana..
Kamila,no slicznie rysowal :ico_haha_01: :ico_brawa_01: ...cos mi sie wydaje ze czerwona najlepiej smakowala :ico_oczko: :-D .....

a my dzis w planach mamy sale zabaw,jak sie ciesze!!!zobacze moja uchichrana mala paszczke w akcji,postaram sie cos nagrac!!a poza tym ,A musi umowic naszą zielonke na przegląd :ico_chory: ...matko mam nadzieje ze go przejdzie bo jak nie to sie wysypiemy z kasy :ico_olaboga:

Maya je dzis sniadanko sposobem tygrysim ale widac ze juz jej sie znudzil troche,poza tym czy Wasze maluchy tez tak uwielbiaja cebule? :ico_szoking: Maya czasem zjada tak na swierzo w plasterku,domaga sie bardzo i jak narazie nic ja nie puczy po tej cebuli :ico_noniewiem: ....no uwielbia i na naszych kanapkach wypatruje zeby choc kosteczke zwinac! :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-19, 09:11 ]
Sikorko!no nie zazrdoszcze....dobrze sie skonczylo,to najwazniejsze...wiesz ze czasem sie zdarza...ucaluj maluszka od nas!!

mi Maya juz tyle razy spadla ze my chyba mamy jakies wyjatkowe szczescie...tfu tfu...by niezapeszyc! :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

19 wrz 2008, 09:33

no hejka !!!

wiecie dziewczyny jak fajnie jest jak jedno dziecko chodzi do przedszkola ... no poprostu duzo lzej mi a na dodatek Filip ma tam duzo atrakcji... ufff

no i u mnie w domku juz ciepło ... grzeja :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 wrz 2008, 09:52

witam sie i ja
wyjeżdżam dziś na dni do moich rodziców. mariuszowi kończy sie urlop więc chcemy jeszcze trochę wykorzystać.
Nocka u nas rewelacja od 20:15 do 7:15 :-D
Grzać jeszcze u nas nie grzeją, niestety, więc chodzimy poubierani na maxa, dodatkowo ja muszę osłaniać szyję, więc cały dzień w apaszce

GLIZDUNIA, Alicja uwielbia cebulę

Sikorka, to niezłe przeżycia miałaś. Pomyśl że ten tydzień już sie kończy a następny na pewno bedzie lepszy

zmykam bo jeszcze przed wyjazdem musimy odwiedzić kilka miejsc

miłego weekendu wszystkim życzę

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 10:00

Kulka,no to delektujesz sie Kubusiem sam na sam...a dobrze ze Filipowi sie podoba!!to jednak super ze nie placze jak ma isc do przedszkola bo maluch to roznie znosza :ico_noniewiem:

Ewcik,no to udanego odpoczynku zycze!!!wyrwij jakis ciuszek spod lady jak bedzie okazja!i cieszcie sie ostatnimi dniami urlopu!!!!

Maya oglada program dla dzieci,ona wyglada jakby ich rozmuiala :ico_noniewiem: ....dziwnie to wyglada naprawde.....i macha dzieciom na powitanie :ico_haha_01: i to bujanie do rytmu muzyki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2008, 11:24

dzien dobry
Zbora no to humorek chyba Ci się olepszył jak taki prezent macie dostac co?

A Krystek mnie dzisiaj zadziwił. Obudził się o 3.15 uśmiany i gada łażąc po łóżku. Wygląał na wyspanego i za cholerę nie chciał spać dalej. Na szczęście po ok godzinie położyl się i zasnął dalej ale od 6.20 na nogac, więc teraz ucina sobie drzemkę :d

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 11:44

Pati,moze lunatykowal jak Maya? :ico_haha_01: :ico_oczko:
a jak Ty pracujesz teraz?kilka razy w tygodniu czy juz codziennie?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 12:27

witam

zbora te kosmetyki to firmy clinique. i szczerze ci pwiem, ze z fimr ktore wymienilas to tylko max factor kojaze - mam ich podklad i jest rewelacyjny

sikorka :ico_olaboga: dobrze ze tylko na guzie sie skonczylo. jak Kinia skacze po łózku to ja od razu panikuje i kaze jej usiąść

Kamizela slicznie wygląda twój synek z kredkami

a ja sie wkurzylam. wczoraj wieczorem dzwoniłam do tej babki bo miałam się z nią spotkać i nie odbierała, dziś dzwonie i nie odbiera... drugie połaczenie nawet odrzuciła bo po 2 sygnałach poczta się włączyła i po jakimś czasie dostałam smsa:
witam przepraszam nie moge rozmawiac jestem w pracy wczoraj nie zadzwonilam gdyz zostawilam tu tel. niestety temat opiekunki narazie odkladamy gdyz tymczasowo moja siostra zaoferowła się ze zajmie się Olivką, ale jesli pani nie ma nic przeciwko to pozwole zachowac sobie na przyszlosc pani nr tel

jakby wczesniej nie mogla dać mi znać... a już myslałam, że będzie kasa na kurs masażu i na mój fitness...... no nonono blada, będę szukać dalej...

bylam rano w sklepie i kupilam butki Kindze, pokaże foty i chyba mnie zaraziłyście kolorem fioletowym :ico_haha_01:

no i się zlitowałam i dałam młodej dzisiaj rano mleko - wydudniła całą flache :ico_brawa_01: potem na sniadanie zjadla danonka - sama - całego :ico_brawa_01: foty tez pokaze pózniej no i robilam koluseczki sikorki ale niestety moje dziecko nie chcialo ich jesc... nawet z dzemem. i w ogole zastanawiam sie czy dobrze je zrobilam....

zaraz klade małą na drzemke

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”